Sport

VIDEO! Gică Hagi, în lacrimi! Moarte sfîşietoare în familia lui!

Invitat în cadrul emisiunii “Profesioniştii”, de la TVR 1, Gică Hagi a dezvăluit că părinţii săi au trecut printr-un moment cumplit înainte cu cîţiva ani de a se naşte el, atunci cînd...
23.03.2015 | 12:02

Invitat în cadrul emisiunii “Profesioniştii”, de la TVR 1, Gică Hagi a dezvăluit că părinţii săi au trecut printr-un moment cumplit înainte cu cîţiva ani de a se naşte el, atunci cînd le-a murit primul băiat, pe care îl botezaseră tot Gheorghe.

“Eu am fost un copil foarte energic, nu eram unul care să stea prea mult în casă. Părinţii se luptau cu mine să vin de la joacă şi eu stăteam numai cu copii mai mari ca mine. Am fost cel mai iubit din familie, eram o bijuterie pentru tata, pentru că-şi dorea un băiat. Îmi dădeau tot ce voiam! Eu am fost şi cel mai mic, am fost răsfăţat mai ales că, înainte să apar eu, părinţii mei au mai avut un băiat, între cele două surori ale mele, care a murit la 9 luni! Cred că şi din motivul ăsta nu avea voie să se atingă nimeni de nimic pînă cînd nu ziceam eu. Băiatul care s-a stins purta tot numele Gheorghe!”, a spus Hagi, conform Gazetei Sporturilor.

VEZI AICI VIDEO CU POVESTEA CUTREMURĂTOARE 

Gică Hagi despre…

…despărţirea de casă

“Am plecat din Săcele dintr- o casă de chirpici făcută de tata şi am ajuns la Bucureşti la 14 ani. Tata era lucrător la Midia Năvodari, iar mama lucra şi la CAP. Tata a fost plecat şi în Irak, unde lucra în construcţii, el nu ştia că eu o să ajung mare fotbalist… În plus, surorile mele aveau nevoie de bani ca să facă o nuntă în care trebuie să arăţi tot ce-i mai bun. Tata a fost doi ani în Irak şi nu m-a văzut la debutul meu în Liga 1”

…statutul de fotbalist şi bani

“Cînd am ajuns fotbalist, i-am zis tatălui meu să nu se mai ducă să muncească, să stea acasă pentru că are siguranţă. Mi-a zis doar atît: «Vrei să mă omori?!». Îi plăcea munca şi se ducea să lucreze pentru că îşi dorea să fie motivat. La fel ca şi pentru mine, motivaţia a fost în muncă, nu în bani! Valoarea omului stă în ce ştii să faci, nu în bani. Din punctul meu de vedere, dacă mîine mănînc pîine cu zahăr, asta e! Eu pot în orice moment să o iau de la zero. Banii sînt trecători, azi sînt, mîine nu sînt”

…cei doi copii

“Le-am zis copiilor mei, cînd au ajuns la 15 ani, să-mi spună ce-şi doresc să facă în viaţă ca să ştiu în ce investesc. Vreau să ajungă să fie responsabili şi să trăiască din ceea ce muncesc ei, nu să vină şi să spună «Tati, mami, am şi eu nevoie de atîţia bani!». Dacă vor avea ambiţia mea, sigur vor reuşi şi visul meu e ca peste 15-20 de ani să ne scoată ei, pe mine şi pe nevastă-mea, la restaurant şi să plătească masa, nu tot eu, cum fac acum”

…Gică Popescu

“În România e prea multă haiducie! Nu există principii, reguli, care ar trebui să fie importante într-o societate. Eu m-am ferit să vorbesc despre arestarea lui Gică Popescu, dar el o să iasă şi o să vorbească! Din păcate, n-a fost apărat cum trebuie de avocaţi. Părerea mea e că a fost singur, iar avocaţii n-au vorbit deloc pentru el. De ce a fost arestat înainte de alegerile de la Federaţie?! Un bătrîn mi-a zis că nimic nu e întîmplător în viaţa asta. Eu am o explicaţie pentru acest caz, Gică a intrat ca musca în lapte”

…problemele ca fotbalist

“Am fost declarat inapt pentru performanţă pentru că nu corespundeam fizic şi nici biologic. Nu aveam o capacitate foarte mare la efort, dar după doar o lună am dat 4 goluri şi am ajuns şi pe la echipa naţională. Cariera de fotbalist e foarte grea. Cred că am avut peste 20.000 de ore de antrenament. Nu conta că era iarnă, că erau -15 grade afară şi ne trezeam mereu la 7:00 şi eram obligaţi să alergăm pe pîrtie. La 18 ani am stat 270 de zile în cantonament!”

…moarte

“Cînd mi-o veni rîndul, vreau să mor repede, fără să sufere nimeni de pe urma mea. Nu vreau să-i fac pe cei care mă iubesc să sufere! Tata a murit la 61 de ani şi s-a chinuit foarte tare, iar noi am suferit pe lîngă el. Cînd e momentul să murim, e bine să plecăm repede, aşa cum am venit, nu să suferim. După ce-a murit tata, în doi ani s-a stins şi mama, avea 63 de ani, a suferit mult, l-a iubit prea mult pe tata”

DEZVALUIRE BOMBA DESPRE RELATIA Simona Halep – COSTA SPONTE!!! “VIITOAREA SOTIE…”

ŞOC la Pro TV. DECIZIE DEVASTATOARE DUPA SCANDALUL CREAT LA EMISIUNE! Mihaela Rădulescu….

VESTE TERIBILA PENTRU BECALI, IN AREST!!! SOTIA L-A ANUNTAT CA DIVORTEAZA!!!

GATAAA!!! SE SCHIMBA ORA!!! INCEPAND DE… 

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!! 

GALERIE FOTO INCENDIARA!!! ASTA E AMANTA LUI BORCEA!!! L-A TERMINAT IN PUSCARIE!!! 

TRAGEDIE! Fiul fostului preşedinte a murit ÎNECAT

EXCLUSIV / ŞOC! Ce A DECIS Gigi Becali în TIMPUL meciului Stelei

VIDEO / Sim ONE Halep! În 2015 e LIDER mondial! Cîţi bani a cîştigat

NOU CUPLU ÎN SHOWBIZ! O iubeşte de 30 de ani!

 

Tags: