Fotbal intern

Hagi îl critică pe Becali: „Nu suntem la Steaua. Aici antrenorul face echipa”

25.04.2018 | 15:04
Hagi il critica pe Becali Nu suntem la Steaua Aici antrenorul face echipa

Hagi îl critică pe Becali după ce patronul FCSB a declarat că Viitorul nu a folosit cei mai buni oameni în partida cu CFR Cluj, dar a avut o altă alcătuire în remiza scoasă de roș-albaștri la Ovidiu, scor 2-2.

“Am văzut că au început unii să facă formațiile altora. Se spune că «De ce nu a jucat a jucat cu ală? De ce l-a băgat pe altul?». Suntem în România și în fiecare zi învăț ceva nou. Vedeți-vă de bucățica voastră și fiți responsabili. Nu mutați diversiunea în altă partea. Să nu îmi dea mie lecții. Nu suntem la Steaua. Aici antrenorul face echipa. Mă uit și mă crucesc. Păi așa pot să zic și eu «De ce nu au jucat Nedelcu, Coman și altul?». Eu voiam să joace ei”, a spus Hagi la conferința de presă dinainte de duelul echipei sale cu CS U Craiova.

Gică Hagi îl critică pe Becali pentru că nu își vede de echipa lui: „Mereu ne uităm la vecini”

„Este o comedie. Sunt lucruri care nu au legătură cu fotbalul profesionist. Eu trăiesc într-un mediu pozitiv și nu vorbesc despre alții. Trebuie să vorbim mai puțin și să jucăm mai mult. Vă dați seama cât de jos am ajuns dacă alții îmi spun cu ce echipă trebuie să joc eu? În România nu e bine să te uiți la tine, să îți faci temele. Mereu ne uităm la vecini și dăm vina pe ei când nu îndeplinim obiectivele”, a continuat Gică Hagi la conferința de presă dinaintea meciului cu oltenii.

Supărarea lui Hagi vine după ce Gigi Becali l-a acuzat voalat pe antrenorul lui Viitorul că nu a folosit cea mai bună formulă în partida cu CFR Cluj: “Viitorul a fost altă echipă cu noi. Cu CFR n-au jucat Vână, Mățan și Ghiță. Vână și Mățan sunt cei mai buni din echipă, cu ei pe teren ar fi fost altceva!”, a spus Becali la o emisiune televizată.

Tags: