Fanatik Show

Hagi a EXPLODAT: “M-a jignit! Nici tata nu a făcut-o!”

Gică Hagi trage un semnal de alarmă şi susţine că fotbalul românesc este pe marginea prăpastiei, fiind nevoie urgentă de o strategie pe următorii zece ani....
11.09.2014 | 18:43
Hagi a EXPLODAT Ma jignit Nici tata nu a facuto

Gică Hagi trage un semnal de alarmă şi susţine că fotbalul românesc este pe marginea prăpastiei, fiind nevoie urgentă de o strategie pe următorii zece ani.

“Sînt optimist şi cred că lucrurile se pot îndrepta. Acelaşi lot naţional a bătut Italia. Moldovan a fost prea încrezător şi s-a dus în Germania cu mulţi jucători tineri. Înfrîngerile cu Germania şi Anglia nu sînt elocvente. Trebuie să ştim să selecţionem jucătorii potriviţi. Asta este, capul jos, dar viaţa merge înainte. Dintre ei, patru, cinci vor promova la echipa mare. Şi eu am fost umilit cînd am fost junior şi am ajuns departe. Rezultatul nu ne cade bine. Nu cred că poţi pierde partidele de o asemenea manieră. Îţi este şi greu să numeri pînă la opt! Trebuie să alegi bine jucătorii, să fii atent cum faci echipa. Eu, de fiecare dată, îmi pregătesc meciurile pentru a avea şansa să le cîştig. Asta este mentalitatea mea. Jucătorii trebuie să se gîndească dacă mai pot să facă sau nu performanţă. În momentul de faţă, putem face ocazional un rezultat bun. Asta putem în momentul de faţă. Cine e răspunzător tehnic ce se va întîmpla cu fotbalul românesc în următorii zece ani? Care este strategia?”, a spus Hagi la FANATIK SHOW, la Look TV.

Întrebat dacă Gabi Iancu merită să fie căpitanul reprezentativei U-21, Hagi a declarat: “Maradona a fost căpitanul echipei naţionale de fotbal a Argentinei, nu? Fiecare are dreptul să-şi creeze propria strategie. Dar trebuie să fie de succes”.

Loading the player…

“Regele” a precizat că îi este imposibil să lucreze cu actuala conducere a Federaţiei Române de Fotbal. “Am fost jignit, iar şeful generaţiei mele (n.r. Gică Popescu) suferă. Şi la fel o voi face şi eu. Momentan nu este posibil, eu am clubul meu. Cînd eşti jignit nu poţi să lucrezi cu oamenii care au făcut-o. Pe mine nu m-a jignit nici tata! Nu mai e loc!”, a spus Hagi.

Loading the player…

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!