“Mondialul nu e al meu, ci al urmaşilor, urmaşilor mei”

România le-a mai servit fanilor o porţie de umilinţă, iar fanii, obişnuiţi deja cu acest tratament, au făcut singurul lucru care le-a mai rămas la îndemînă: haz de necaz. Tricolorii au...
20.11.2013 | 18:00
Mondialul nu e al meu ci al urmasilor urmasilor mei

România le-a mai servit fanilor o porţie de umilinţă, iar fanii, obişnuiţi deja cu acest tratament, au făcut singurul lucru care le-a mai rămas la îndemînă: haz de necaz. Tricolorii au adăugat la frumoasa vîrstă de 16 ani, durată care reprezintă în zile, minute şi secunde, perioada care a trecut de la ultimul Campionat Mondial la care am reuşit să jucăm încă patru ani de aşteptare. Cititorii, dar şi site-urile de specialitate, au ajutat la această colecţie minunată.

“Bine că s-au dus grecii mai departe. Măcar găsim şi noi nişte locuri libere la umbră când mergem la vară în concediu” (Revista Kamikaze)

“Piţi a jucat <la inverse> (n.red. opţiune la barbut)! A ales 1-1 pentru că, de fapt, el nu pierde, cîştigă…1,4 milioane de euro daune dacă e demis” (un cititor)

“Nu putea Satana să ajungă la Rio, statuia aia a lui Iisus ce păzeşte?”(@simontwee)

“O pasă înainte, două înapoi… asta nu e Braşoveanca?” (Revista Kamikaze)

“Nu mai acuzaţi suporterii că aruncă cu petarde în teren. Piţurcă a început!” (@bgherasim)

“Măcar barajul ăsta a fost bun la ceva. Să ne amintim de vremurile bune ’90, ’94, ’98” (@simontwee)

“VP: Mondialul nu e al meu, ci al urmaşilor, urmaşilor mei…” (facebook)

“Penibil! După schimbul de tricouri, Tanase se dădea grec si rîdea de români că el merge în Brazilia” (Timesnewroman.ro)

“Mai avem o şansă: DNA să pună presiune asupra grecilor, în dosarul “Mătuşa Samaras” (Caţavencii)

“Să sperăm că grecii vor încerca să-şi dea autogoluri şi de la mijlocul terenului, ca să nu mai fim noi nevoiţi să atacăm” (Revista Kamikaze)

“Piţurcă a renunţat la sistemul 4-1-4-1 şi a adoptat clasicul 4-4-2. E o structură mai bună, plus că e şi poartă în casă” (audvoci.ro)

“Măgarii de olandezi sînt de vină, fiindcă ne-au adus pînă aici şi apoi ne-au lăsat singuri!” (un suporter)