Fotbal international

Hajduk – FCSB 0-0 în turul 3 preliminar Europa League. Moruţan, ocazie uriaşă în prelungiri! Totul se decide pe Arena Naţională!

09.08.2018 | 23:38
Hajduk  FCSB 00 in turul 3 preliminar Europa League Morutan ocazie uriasa in prelungiri Totul se decide pe Arena Nationala

Hajduk – FCSB LIVE STREAM ONLINE PRO TV în turul 3 preliminar Europa League.

Vicecampioana României joacă astăzi în prima manşă a turului trei preliminar din Europa League, în deplasare, cu cei de la Hajduk Split, la Poljud. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90+4 / Olimpiu Moruţan a ratat cea mai mare ocazie a meciului pentru FCSB

Min. 90 / Ahmed Said a fost la un pas să marcheze, însă Cristian Bălgrădean a respins balonul. După câteva secunde, portarul a reţinut un şut periculos al croaţilor.

Min. 41 / Marko Momcilovic a suferit o întindere şi a fost înlocuit cu Junior Morais.

Min. 36 / Dennis Man a avut o şansă bună de a marca, însă a şutat slab.

Min. 11 / Croaţii au ratat o şansă mare de a marca în poarta lui Cristian Bălgrădean

UPDATE, ora 21:45 / A început meciul Hajduk Split – FCSB


UPDATE, ora 20:20 /

Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Hajduk Split – FCSB.

Hajduk Split: Posavec – Juranovic, Mikulic, Vucur, Lopez, Fomitschow – Juric, Barry, Caktas – Gyurcso, Ivanovski

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Panic, Bălaşa, Momcilovic – Filip, Pintilii – Man, Tănase, Teixeira – Gnohere

Primul "11" al FCSB în meciul cu Hajduk Split
Primul “11” al FCSB în meciul cu Hajduk Split

Hajduk – FCSB Când se joacă meciul

Hajduk – FCSB LIVE STREAM ONLINE PRO TV în turul 3 preliminar Europa League.

Partida se va disputa de la ora 21:45 şi va fi transmis în direct pe PRO TV şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. În turul doi preliminar, “roş-albaştrii” au trecut de Rudar Velenje din Slovenia, după 2-0 în deplasare şi 4-0 pe Arena Naţională. VEZI MECIUL ONLINE AICI.

Hajduk – FCSB LIVE STREAM în turul 3 preliminar Europa League

Hajduk – FCSB LIVE STREAM ONLINE PRO TV în turul 3 preliminar Europa League

. Mihai Stoica a vorbit la plecarea în Croaţia şi a avut un discurs relaxat, fără emoţii, înainte de acest duel, spunând că deplasarea asta nu se compară cu cea de la Legia Varşovia, din urmă cu trei ani de zile, când FCSB i-a eliminat pe polonezi: “Ne-am născut pregătiți. Cine nu e pregătit nu are ce să caute la FCSB, fosta Steaua și actuala Steaua și viitoarea Steaua. (nr. Vă mai sperie vreo galerie externă?) Am fost la Varșovia, știu ce e pe Poljud. Cernat a jucat acolo și știți ce relație am eu cu Cernat. Sunt buni, dar nu sunt la nivelul Legiei, cred eu. Doar că va fi foarte cald. În 2004 când am fost la Sofia, la fel, era nebunie mare dar ne-am făcut treaba și am plecat calificați.

Hajduk a pierdut mulți jucători, din această cauză sunt multe necunoscute. Antrenorii și-au făcut însă bine temele. Este o echipă tipică pentru fotbalul din fosta Iugoslavie, sunt jucători de gabarit. Știți foarte bine, avem niște probleme la fazele fixe, acolo este și atuul adversarilor noștri. Cred indiferent de vârstă, că cei care intră în teren să fie bărbați. Să-și ia cu ei și accesoriile. Dacă vom avea probleme cum am avut cu Dinamo pe final, atunci ne va fi foarte greu. Pentru mine, ultimele două victorii la scor nu au nicio relevanță”, a spus Mihai Stoica.

Hajduk – FCSB LIVE ONLINE pe PRO TV

Cel care a îndemnat la calm este Nicolae Dică, antrenorul “roş-albaştrilor” discutând despre atenţia pe care elevii săi trebuie să o acorde meciului din această seară: “Ne aşteapă o partidă foarte importantă, cu o echipă bună, agresivă pe teren propriu, ofensivă, cu talie. Important e ca noi să fim concentraţi să ne impunem. Pentru asta, trebuie să facem un meci perfect. Important e să câştigăm, suntem învăţaţi cu un teren mari rău, aţi văzut şi voi că terenul de pe Arena Naţională este la fel ca şi aici. Filipe se antrenază cu echipa în lot pentru meci. Noi de aici plecăm direct la Sibiu, apoi mergem la Mediaş. Am luat 20 de jucători, vor fi schimbări şi la meciul cu Mediaş. Suporterii lor sunt fanatici, dar noi am mai jucat cu 30.000-40.000-50.000, nu ar trebui să ne influenţeze această presiune. Trebuie să fim conştienţi că va fi o partidă grea, dacă vom câştiga, vom lua o opţiune serioasă la calificare. Nu îmi place să vorbesc despre adversarul din play-off, mai avem două meciuri. În cazul în care ajungem acolo, spun totuşi, că puteam avea adversar şi mai greu de atât. Dacă vom face un egal, ok, rămânem în cursă, dar eu îmi doresc să câştigăm orice meci îl jucăm”, spune Dică despre Hajduk – FCSB.

Hajduk – FCSB LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

Casele de pariuri le văd pe cele două echipe cu şanse de a se impune, fiind cotat cu 2.65. Un egal are 3.20.

Citeşte şi:

Hajduk Split e coşmarul românilor! Statistica nu e de partea FCSB

Gigi Becali în vestiarul FCSB: “Eu sunt George Becali! La luptă, plăieşii mei!”

Bilete la FCSB – Hajduk Split. Cât costă să vezi meciul pe Arena Naţională

Hajduk - FCSB LIVE STREAM ONLINE PRO TV în turul 3 preliminar Europa League
Hajduk – FCSB LIVE STREAM ONLINE PRO TV în turul 3 preliminar Europa League