Sporturi

Halep e pregătită pentru semifinala cu Svitolina: „Am în minte doar revenirea de la Roland Garros când mă gândesc la ea”

09.07.2019 | 19:04
Halep e pregatita pentru semifinala cu Svitolina Am in minte doar revenirea de la Roland Garros cand ma gandesc la ea

Simona Halep o va înfrunta pe Elina Svitolina în semifinalele de la Wimbledon. Va fi cea de-a opta partidă dintre cele două sportive, ucraineanca având avantaj la general, scor 4-3. 

Halep e pregătită pentru semifinala cu Svitolina

Totuși, în 2017, Simona Halep reușea o revenire incredibilă în fața Svitolinei în sferturile de la Roland Garros. Ucraineanca avea atunci un set luat și 5-2 în setul secund, însă Simona a dus setul în tie-break, iar apoi s-a impus cu 6-0 în decisiv! La conferința de presă, Halep a recunoscut că acel moment i-a rămas în minte atunci când vine vorba despre partidele cu Svitolina.

„De fiecare dată când am jucat cu Svitolina a fost greu. Mă aştept la un nou meci greu. Suntem în semifinale, aşa că nu prea contează de câte ori ai jucat împotriva viitoarei adversare sau ce scor e în meciurile directe. Trebuie să dau tot ceea ce am mai bun şi să încerc să câştig meciul. 

Pe amândouă. Nu contează. E semifinală de Grand Slam pe iarbă. Oricine poate juca bine și chiar nu contează. Când mă gândesc la Svitolina îmi vine în minte cu siguranță revenirea de la Roland Garros”  – a spus Simona Halep.

Mai interesant este că un moment asemănător s-a petrecut și în acest an, la Doha. Svitolina avea set luat și 4-1 în semifinala de la Doha, însă Halep a revenit din nou spectaculos și a câștigat meciul.

Unde vezi cele mai bune filme online pe net

Ambele sportive s-au impus în minimum de seturi în partidele avute în sferturile de finală de la Wimbledon, Simona învingând-o pe Shuai Zhang, scor 7-6, 6-1, iar Svitolina trecând de Muchova, scor 7-5, 6-4. Halep și Svitolina sunt cei mai valoroși capi de serie rămași în competiție pe iarba de la Londra. Pe cealaltă parte de tablou se află Serena Williams, principala favorită la trofeu.