Simona Halep

Halep, foto de senzație înaintea debutului de azi de la Madrid! „Momentul acela când ești întrebată dacă te bucuri că începe sezonul pe zgură”

05.05.2019 | 10:29
Halep foto de senzatie inaintea debutului de azi de la Madrid Momentul acela cand esti intrebata daca te bucuri ca incepe sezonul pe zgura

Simona Halep a postat câteva fotografii de senzație înaintea debutului la Madrid! A treia jucătoare de tenis a lumii a pozat cu zâmbetul pe buze și a publicat imaginile pe o rețea de socializare. Halep a adăugat și un text care în viziunea fanilor și a specialiștilor din tenis „face toți banii”. „Momentul acela când ești întrebată dacă te bucuri că începe sezonul pe zgură”, a scris Halep.

Halep, foto de senzație înaintea debutului la Madrid!

De altfel, Halep nu a ezitat și de când a ajuns la Madrid a afișat o atitudine relaxată. La conferinţa de presă susținută înaintea turneului, românca a fost întrebată de un jurnalist ce îi place cel mai mult să facă atunci când se află la Caja Magica. A treia jucătoare de tenis a lumii nu a stat o clipă pe gânduri și a zis: “Îmi place că pot să merg la restaurantele V.I.P. şi pot mânca chocolate mousse”. A fost momentul în care ziariștii prezenţi au izbucnit imediat în hohote de râs.

Cu toate acestea, Halep are planul perfect structurat pentru Madrid. ”Cred că am șansa să revin pe primul loc și jocul necesar, dar nu este obiectivul meu principal, nu mă gândesc la asta. Nu este important pentru mine în acest moment. Vreau doar să-mi găsesc ritmul, cel mai bun joc, deoarece pentru mine aceasta este cea mai bună perioadă a anului”, a mai spus Halep care ar putea reveni pe prima poziție după Madrid Open 2019.

Halep, foto de senzație înaintea debutului la Madrid! Halep
Simona Halep râde în timpul unui interviu. Sursă foto – Halep instagram

Când și cu cine joacă Simona Halep în primul meci la Madrid

Simona Halep va juca al treilea meci al zilei pe “Manolo Santana” cu Margarita Gasparyan, după Osaka – Cibulkova şi Muguruza – Martic. Osaka va începe la ora 12:00, ceea ce înseamnă că Simona va intra pe teren în jurul orei 15:00. Sorana Cîrstea va intra în al doilea meci de pe terenul 4 împotriva lui Madison Keys, iar Buzărnescu – Tomljanovic este al treilea duel pe terenul 5.

În vârstă de 24 de ani, Margarita Gasparyan, adversara Simonei Halep le-a învins în calificări pe nemțoaica Mona Barthel, scor 3-6, 6-1, 6-1, și pe americanca Jennifer Brady, scor 6-4, 7-6 (5). De remarcat că la sfârșitul lunii aprilie, rusoaica s-a întâlnit și cu Mihaela Buzărnescu în turul doi la turneului de la Istanbul și s-a impus surprinzător cu scorul de 1-6, 6-4, 7-5, în ciuda faptului că românca era a doua favorită a competiției.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul mondial