Fotbal international

Hamburg, umilită la primul meci din istorie în 2.Bundesliga! “Treziţi-ne când se termină” Video

04.08.2018 | 13:31
Hamburg umilita la primul meci din istorie in 2Bundesliga Trezitine cand se termina Video

Hamburg, umilită la primul meci din istorie în 2.Bundesliga. Formaţia antrenată de Christian Titz a evoluat pentru prima dată în liga a doua din Germania, iar debutul în noul sezon a fost unul de-a dreptul dezastruos pentru “Der Dino”. Clubul şi-a propus să revină în Bundesliga la finalul stagiunii actuale, iar fanii au fost lângă echipă la meciul cu Holstein Kiel, chiar dacă în trecut i-au ameninţat cu moartea pe jucători.

Hanseaticii au pierdut meciul din prima etapă din 2.Bundesliga, scor 0-3, iar pe pagina de Twitter a clubului Hamburg a apărut un mesaj prompt după ce echipa antrenată de Christian Titz a primit al treilea gol. “Treziţi-ne când se termină”, au scris nemţii în timpul meciului care s-a jucat pe “Volksparkstadion”.

Hamburg, umilită la primul meci din istorie în 2.Bundesliga

Hamburg, umilită la primul meci din istorie în 2.Bundesliga. Fanii lui “Der Dino” sunt încrezători că formaţia se va întoarce în prima ligă la finalul sezonului, iar înainte de startul meciului au afişat o scenografie impresionantă. “Aceasta este istoria unui club care a căzut. Dar cel mai important lucru nu este căderea, ci cum aterizezi”, a fost mesajul fanilor. În următoarea etapă din liga a doua a Germaniei, Hamburg va juca pe terenul lui Sandhausen.

Formaţia antrenată de Christian Titz a retrogradat în liga a doua din Germania la finalul sezonului trecut, o premieră negativă în istoria clubului, din moment ce Hamburg era singura echipă care jucase în fiecare sezon din Bundesliga. Contraperformanţa nu a fost uşor digerată de fanii echipei, care au pătruns pe teren la ultimul meci jucat de hanseatici în stagiunea precedentă, în plus, ultraşii au dat foc mai multor scaune de pe “Volksparkstadion”. Până la retrogradarea în liga a doua din Germania, Hamburg reuşise să joace în Bundesliga timp de 55 de sezoane, iar conducătorii se mândreau cu acest lucru, instalând pe stadion un ceas care contoriza timpul petrecut de echipă pe prima scenă a fotbalului german.

Fanii lui Hamburg i-au ameninţat pe fotbalişti cu moartea în primăvară

Ultraşii lui Hamburg s-au luat de jucători cu fiecare ocazie, iar după înfrângerea drastică suferită în faţa lui Bayern Munchen, scor 0-6, fanii i-au ameninţat cu moartea pe jucători. După meciul jucat împotriva campioanei Germaniei, în faţa stadionului “Volksparkstadion” au apărut 11 cruci şi un mesaj dur adresat jucătorilor. “A venit ora voastră! Nu puteţi scăpa”, au scris suporterii echipei. Oficialii clubului au chemat poliţia pentru a investiga cine este autorul ameninţărilor, însă vinovaţii nu au fost depistaţi.

Nu a fost singurul moment tensionat între ultraşi şi jucătorii echipei pregătite de Christian Titz. La începutul anului, suporterii au postat un baner în care anunţau că fotbaliştii vor avea viaţă grea dacă echipa va retrograda. “O să vă vânăm prin oraş”, a fost mesajul acestora fanilor.

https://www.youtube.com/watch?v=vnTKCFnKwjc