Fotbal intern

Haos la Astra Giurgiu! Dani Coman vrea să plece. Fanii Dunării îl imploră pe Alexa să rămână

11.11.2018 | 14:31
Haos la Astra Giurgiu Dani Coman vrea sa plece Fanii Dunarii il implora pe Alexa sa ramana

Dani Coman vrea să plece de la Astra Giurgiu şi a făcut public acest lucru după înfrângerea cu FC Poli Iaşi, din Liga 1 Betano. În acelaşi timp, conducerea Astrei vrea să-l schimbe pe Gigi Mulţescu şi să-l aducă în loc pe D an Alexa, dar fanii de la Dunărea Călăraşi îl imploră să rămână. Presiunile de a rămâne la club pentru Alexa vin de la cel mai înalt nivel, iar tehnicianul a fost sunat şi de oficialităţile oraşului.

“În numele unui întreg oraş, Alexa te rugăm, rămâi la Călăraşi”, este mesajul prin care suporterii de la Dunărea vor să-l facă pe Dan Alexa să nu meargă la Astra Giurgiu, acolo unde este haos, după ce Coman a anunţat că vrea să părăsească echipa.

Din informaţiile obţinute de FANATIK.RO, trei jucători de la Dunărea Călăraşi au plâns în vestiar după meciul cu CFR Cluj când au auzit că Dan Alexa este aproape să plece la Astra. Mai mult, unul dintre jucătorii Dunării a sunat-o pe mama lui Dan Alexa, în încercarea de a-l convinge pe “Chirurg” să rămână la echipă.

Dani Coman vrea să plece de la Astra Giurgiu

„Mă deranjează situaţia actuală, eu îmi doresc să fac performanţă, aşa cum am făcut în ultimii ani, iar dacă se va decide că nu vrem să mai facem performanţă la Astra Giurgiu, cu siguranţă nu voi mai rămâne. Nu vreau să fiu un mediocru! Repet, niciodată nu am vrut să fiu perdant, nu vreau să fiu un mediocru. Îmi doresc să fac performanţă, iar dacă se va decide că obiectivul este doar salvarea de la retrogradare, mă voi gândi bine dacă voi mai rămâne sau nu”, a spus Dani Coman la Telekom Sport.

Bannerul prin care fanii celor de la Dunărea Călăraşi speră să-l convingă pe Dan Alexa să rămână la club
Bannerul prin care fanii celor de la Dunărea Călăraşi speră să-l convingă pe Dan Alexa să rămână la club

După rezultatele negative din ultima vreme Astra Giurgiu a anunţat că vor urma modificări: “În urma rezultatelor slabe, care periclitează obiectivele de performanță ale clubului Astra, ne vedem nevoiți să anunțăm reorganizarea activității, urmând să procedăm la schimbări atât pe partea băncii tehnice, cât și din punct de vedere administrativ și al lotului de jucători. În acest sens, luni va avea loc o ședință de analiză, sancțiunile urmând să respecte R.O.I. al clubului, precum și regulamentele disciplinare ale FRF”, se arată într-un comunicat.