Sport

HAOS la Rapid! Ganea a dat afară un jucător de bază!

Tensiunile de la Rapid au atins apogeul şi în sînul lotului giuleştean! Iar conflictul mocnit dintre Ionel Ganea şi rapiştii cu ştate vechi din cadrul echipei a explodat duminică seară, cînd...
07.09.2014 | 21:40
HAOS la Rapid Ganea a dat afara un jucator de baza

Tensiunile de la Rapid au atins apogeul şi în sînul lotului giuleştean! Iar conflictul mocnit dintre Ionel Ganea şi rapiştii cu ştate vechi din cadrul echipei a explodat duminică seară, cînd Mădălin Martin a fost trimis acasă, aparent fără nici un motiv, de către tehnicianul echipei feroviare.

Rapid continuă să rămînă farmecul vieţii, evenimentele din sînul echipei înfiinţate în 1923 stîrnind un conflict de proporţii majore! Victoria lejeră contra echipei Cetatea Râşnov, scor 7-1, nu a fost mulţumitoare pentru Ionel Ganea, care a decis să îl pedepsească exemplar pe Mădălin Martin, unul dintre cei mai buni jucători rapidişti pînă la venirea “Ganezului”, pe motiv că mijlocaşul de 22 de ani “a intrat tare la adversari”! “Excluderea lui Martin este ultima dintr-un lun şir care s-au întîmplat în ultima perioadă. Mister Ganea ne vînează pe noi, cei care am readus Rapidul pe prima scenă a fotbalului românesc”, au dezvăluit, sub protecţia anonimatului, jucătorii giuleşteni. “Nu vreau să fac nici un comentariu! Eu trebuie să respect deciziile antrenorului, chiar dacă sînt pe placul meu sa nu”, s-a rezumat să comenteze, în exclusivitate pentru FANATIK.RO,  Mădălin Martin.

Titulari în funcţie de preferinţe!?

FANATIK.RO a dezvăluit intenţiile lui Ionel Ganea de a se debarasa de serviciile jucătorilor care au promovat Rapidul. Iar printre primii jucători care au fost anunţaţi s-au numărat Selagea, Păun, însă lista mai conţine numele lui Mădălin Martin, Nicolae Vasile, Alexandru Coman şi Virgil Drăghia, trei dintre cei mai buni jucători ai grupării feroviare în ultimii ani. “Sînt multe şicane pe care aceştia le resimt, iar ceea ce s-a întîmplat cu Martin este un exemplu elocvent. La meciul cu Oţelul, deşi e apt fizic, Nicolae Vasile a fost ţinut pe banca de rezerve, Ganea preferînd să joace cu Savin, care este fundaş dreapta, nu stînga”, au încheiat sursele din cadrul lotului.

Suporterii cer demisia lui Ganea

Fanii Rapidului au izbucnit pe reţelele de socializare la aflarea veştii şi deja au anunţat că vor avea o nouă discuţie cu tehnicianul giuleştenilor pentru a lămuri situaţia. “Aceşti jucători merită să aibă parte de un alt tratament. Domnul Ganea ar face bine să găsească soluţii pentru ca echipa să joace şi să titularizeze fotbaliştii care merită”, a fost unul dintre mesajele membrilor marcanţi ai galeriei rapidiste.

550.000 este cota lui Mădălin Martin conform site-urilor de specialitate

Citeşte şi: EXCLUSIV! Ganea, conflict cu fanii! Dă afară opt jucători!

Tags: