Fotbal intern

Harlem Gnohere şi-a ales numele românesc! Cum îl va chema pe “Bizon”

08.11.2018 | 10:07
Harlem Gnohere sia ales numele romanesc Cum il va chema pe Bizon

Harlem Gnohere este fericit în România. Atacantul celor de la FCSB vrea să intre în istoria clubului şi recent şi-a ales numele românesc, iar colegii din vestiar îl strigă de acum “Ionuţ Bizonescu”.

“Bizonul” ia serios în calcul să-şi obţină cetăţenia română, mai ales după ce s-a discutat despre posbilitatea de a evolua la echipa naţională a României, iar selecţionerul Cosmin Contra l-ar vrea pe atacant sub “tricolor”. Până atunci, atacantul îşi doreşte să marcheze cât mai multe goluri pentru vicecampioana României: “O să mă țin de promisiune! Sunt fericit că am reușit să marchez, dar acum cele mai importante sunt cele trei puncte. Am reușit să le luăm, chiar dacă prima repriză nu a fost foarte bună. În partea a doua a fost mai OK, mai ales că am marcat.

Harlem Gnohere şi-a ales numele românesc

Eu v-am zis că vreau ca lumea să rămână cu imaginea «Bizonului» în minte. Nu mă opresc! Mai am multe, foarte multe de arătat! Mă simt bine aici, sunt fericit! Tot ce-mi doresc este să intru în istoria fotbalului românesc și să fiu cel mai bun”, a spus Harlem Gnohere

Bucurie stelistă la golul lui Harlem Gnohere în meciul de fotbal dintre FCSB şi Astra Giurgiu, din cadrul Ligii 1 Betano, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică 11 noiembrie 2018.
Bucurie stelistă la golul lui Harlem Gnohere în meciul de fotbal dintre FCSB şi Astra Giurgiu, din cadrul Ligii 1 Betano

În acest moment, Harlem Gnohere este pe primul loc în topul celor mai bun marcatori din Liga 1 Betano, acolo unde împarte prima treaptă cu Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova, fiecare având câte 10 goluri marcate până acum.

Gnohere s-a decis ce nume românesc va avea chiar înainte de derby de România! Următorul meci pentru Harlem Gnohere la FCSB este cel cu FC Dinamo Bucureşti, programat duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, urmând să fie transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.