Fotbal intern

Harlem Gnohere răspunde contestatarilor: “Este mai ușor să critici decât să muncești”

16.09.2019 | 22:53
Harlem Gnohere raspunde contestatarilor Este mai usor sa critici decat sa muncesti

Harlem Gnohere a fost marele absent al FCSB-ului pentru meciul de Craiova. Bizonul, acuzat că are probleme cu kilogramele în plus, a rămas la București și trage tare în sala de forță pentru a reveni în echipă. Pe contul personal de Instagram, Gnohere a postat mai multe fotografii în care se antrenează pentru a reveni la formă maximă, dar a ținut să le și răspundă contestatarilor.

Harlem Gnohere trage tare în sală pentru a reveni în primul 11

Harlem Gnohere nu a făcut parte din lotul FCSB-ului pentru meciul de la Craiova, câștigat de “roș-albastri” cu 1-0, după golul marcat de Juvhel Tsoumou în minutul 88. Criticat pentru kilogramele în plus pe care le are, Gnohere se pregătește în sala de forță pentru a reveni la o formă fizică care să-i permită revenirea în primului 11 alcătuit de Bogdan Argeș Vintilă.

Pe contul persoanl de Instagram, Gnohere a postat mai multe fotografii în care apare în timp ce se antrează, dar a și transmis un mesaj contestatarilor din ultima perioadă, care l-au criticat pentru forma fizică: “Este mult mai ușor să critici decât să muncești“.

Mesajul lui Harlem Gnohere. Sursă Foto: Instagram
Mesajul lui Harlem Gnohere. Sursă Foto: Instagram

Înlocuitorul lui Gnohere, decisiv pentru FCSB la Craiova

În lipsa lui Harlem Gnohere, Bogdan Argeș Vintilă s-a putut baza pe doi atacanți de meserie la meciul cu Universitatea Craiova: Ioan Hora, cel care a fost titular, și Juvhel Tsoumou, fotbalist venit de câteva zile la echipă.

Congolezul, intrat pe teren în minutul 64, a fost decisiv pentru soarta celor trei puncte. După o eroare comisă de Mirko Pigliacelli, care a respins în fața un șut din afara careului trimis de Florinel Coman, Tsoumou a fost pe fază și l-a învins pe goalkeeper-ul italian, cu o execuție plasată. Astfel, Tsoumou, cel care l-a înlocuit pe Gnohere la meciul din Bănie, a devenit eroul “roș-albaștrilor, chiar la meciul de debut.

  • 31 de ani are Harlem Gnohere
  • 15 goluri a marcat francezul în sezonul trecut din Casa Pariurilor Liga 1