Fotbal international

FOTO Harry Kane. “Cum să refuzi o sută de mii de lire pe săptămână?”

Pentru vârful naţionalei Angliei şi al echipei Tottenham, Harry Kane, toate lucrurile merg la superlativ. La numai 23 de ani a fost golgterul ultimei ediţii de Premier League, a devenit un om de...
02.07.2017 | 14:29
FOTO Harry Kane Cum sa refuzi o suta de mii de lire pe saptamana

Pentru vârful naţionalei Angliei şi al echipei Tottenham, Harry Kane, toate lucrurile merg la superlativ. La numai 23 de ani a fost golgterul ultimei ediţii de Premier League, a devenit un om de bază pentru selecţionerul Gareth Southgate şi, acum, şi-a realizat şi visul de suflet, acela de a-şi uni destinele cu femeia pe care o iubeşte de mulţi ani, Kate Goodland.

CLICK GALERIE FOTO

Kane a primit la începutul acestui an cel mai frumos dar din partea jumătăţii sale, odată cu naşterea primului lor copil, micuţa Ivy Jane. În replică, sâmbătă a fost ziua cea mare pentru cererea în căsătorie. Evenimentul s-a petrecut într-un cadru mirific în Insulele Bahamas. Uriaşul Kane a îngenuncheat la picioarele alesei inimii sale, i-a oferit inelul de logodnă şi a cerut-o de soţie. Kate i-a dat imediat răspunsul pozitiv, după cum a menţionat şi jucătorul pe reţelele de socializare, cu mesajul “She said Yes!”

Harry Kane îşi cunoaşte viitoarea soţie din vremea când erau colegi de şcoală

Povestea lui Harry şi a lui Kate este una foarte veche. Cei doi s-au cunoscut încă de pe vremea când erau colegi la aceeaşi şcoală. Erau copii şi încă de pe atunci lui Harry îi plăcea la nebunie fotbalul şi ea a râs când Kane i-a promis că într-o zi va ajunge un mare star şi atunci o va cere de nevastă. Iată că acum promisiunea şi-a căpătat deplina acoperire şi cei doi visează să mai aibă încă alţi doi-trei copii de acum înainte.

Harry Kane si-a cerut iubita de sotie. Vezi unde a avut loc evenimentul (7)

Evident, imaginile publicate pe Twitter şi pe Instagram, atât de către jucător, cât şi de către viitoarea lui soţie, au suscitat numeroae comentarii, cele mai multe însemnând urări de fericire. Dar a existat şi un user care a comentat astfel: “Cum să spui nu la o sută de mii de lire sterline pe săptămână?“, ca reacţie la faptul că răspunsul lui Kate a fost pe loc unul favorabil cererii lui Kane.