Fotbal intern

Helmuth Duckadam l-a desființat pe Andrei Vlad. “Frica a fost mai mare decât durerea. De la grădiniță la facultate nu se poate, eu i-am spus!”

26.08.2019 | 08:56
Andrei Vlad într-un meci jucat de FCSB. Helmuth Duckadam îl desființează pe portarul în vârstă de 20 de ani. Sursă foto: sportpictures.eu

Helmuth Duckadam l-a desființat pe Andrei Vlad, toate acestea după ce tânărul portar al roș-albaștrilor a gafat în meciul pierdut de FCSB pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 0-4. Vlad a respins în față șutul puternic trimis de Marius Constantin din lovitură liberă, iar Darius Olaru a înscris. Mai mult, internaționalul român U21 a cerut înlocuirea înainte de pauză după ce s-a accidentat.

Andrei Vlad, desființat de Helmuth Duckadam

Helmuth Duckadam, oficialul celor de la FCSB, a dezvăluit ce discuție a purtat cu Andrei Vlad și susține că a fost surprins într-un mod negativ de portarul în vârstă de 20 de ani. Mai mult, acesta a încercat să îi ofere goalkeeperului niște sfaturi, dar răspunsul fotbalistului l-a blocat.

“De la grădiniţă la facultate nu se poate, eu i-am spus. A sărit nişte etape. L-am întrebat şi eu la un moment dat, i-am zis că la acea centrare trebuia să iasă. El a zis că mai bine e să nu iasă. Aşa s-a terminat discuţia. Eu aşteptam un alt răspuns. În mintea lui a crezut că are dreptate şi l-am lăsat în pace. Au momente când sunt atât de plini de ei, de siguri. Uneori încearcă să-şi ascundă emoţia printr-un fel arogant de a fi. De multe ori îl vedem şi pe Andrei Vlad foarte dezinvolt, dar el avea emoţia în el. Eu cred că frica a fost mai mare decât durerea la schimbare, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Andrei Vlad și Cristi Bălgrădean la un antrenament susținut de FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Andrei Vlad și Cristi Bălgrădean la un antrenament susținut de FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Duckadam îi cere lui Becali să transfere un portar cu experiență

Președintele de imagine al FCSB-ului crede că Gigi Becali ar trebui să transfere un nou portar și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan Pleșca, goalkeeperul în vârstă de 36 de ani care a fost la un pas de vicecampioana României în perioada de mercato din iarnă.

“Din nou am fost un profet, de mult timp spun că FCSB mai avea nevoie de un portar. Când era în tratative cu Pleșca… azi a scos două mingi bune. Ideea e că mai avem nevoie de un portar cu experiență. Poate să existe o accidentare serioasă. Cine joacă dacă se accidentează Bălgrădean? Și la Bălgrădean e de neînțeles pentru că are o vârstă, o experiență, nu știu de ce îi place să se complice, să dribleze atacantul”, a mai spus Duckadam.