Fotbal international

Un fost coleg al lui Mutu, despre păcatele tinereţii: “Am făcut orgii”. Cum arată acum

Fost coechipier cu Adi Mutu la Chelsea, argentinianul Hernan Crespo recunoaşte că în tinereţe a participat la multe orgii, până s-a însurat
04.12.2017 | 15:17

Hernan Crespo a fost unul dintre atacanţii argentinieni care aveau golul în sânge. În întreaga sa carieră, a jucat 675 de meciuri, incluse şi cele de la naţională şi a marcat 314 goluri. În CV-ul său figurează nume ilustre, precum River Plate, Inter, Parma, Lazio, AC Milan sau Chelsea. În prezent, la 42 de ani îndeplineşte funcţia de vicepreşedinte la Parma, club care luptă acum să revină în Serie A, de când a venit patron un chinez. CLICK GALERIE FOTO

Supranumit Valdanito, pentru faptul că seamănă foarte mult cu fostul campion mondial din 1986, Crespo a fost un personaj dificil în cariera de jucător şi, după cum a dezvăluit chiar el într-o emisiune televizată până la 27 de ani nu a fost deloc uşă de biserică în viaţa privată. O perioadă din acea etapă mai tumultoasă s-a petrecut la Londra, unde a fost coleg cu Adrian Mutu la Chelsea. 

ADVERTISEMENT

Hernan Crespo este vicepreşedinte la Parma

”Când eram tânăr, am făcut orgii cu atât de multe femei…. Până la 27 de ani am fost singur, eram un fotbalist faimos şi bogat. Credeam că e ceva normal. Nu este o chestiune cu care să mă mândresc, dar a fost o experienţă de viaţă. Dar, astăzi, nu îmi lipsesc şi sunt fericit cu ceea ce am şi cu familia mea”. Crespo s-a mutat definitv la Parma, oraşul pe care îl iubeşte cel mai mult şi unde şi-a dorit să rămână să locuiască, după încheierea carierei.

Crespo a încercat şi ca antrenor, dar la nivel mic, respectiv tineretul Parmei şi clubul din Serie C Modena, unde a fost dat afară înainte de desfiinţare. Hernan spune că prin venirea investitorului chinez speranţele Parmei de a reveni în prim planul fotbalulu italian au renăscut, obiectivul fiind ca în acest sezon sau cel târziu în următorul să atingă promovarea. Parma ocupă în prezent primul loc, după 17 etape, cu 29 de puncte, la egalitate cu Bari şi Palermo, dar nu va fi deloc uşor, pentru că până la locul 8 echipele se înghesuie pe distanţa a numai 3 puncte.

ADVERTISEMENT