Fotbal international

Higuain pleacă după Sarri la Londra! Lasă Juventus pentru Chelsea

04.07.2018 | 15:16
Higuain pleaca dupa Sarri la Londra  Lasa Juventus pentru Chelsea

Gonzalo Higuain pleacă după Maurizio Sarri la Londra! Vârful argentinian lasă pe Juventus, pentru Chelsea, convins de fostul său antrenor din perioada Napoli să reia colaborarea, dar acum la nivel de Premier League. Higuain este tentat să încerce spre finalul carierei şi contactul cu fotbalul englez, care este situat între primele două competiţii din lume la nivel de cluburi.

Chelsea este foarte aproape de a face anunţul oficial despre numirea lui Maurizio Sarri pe banca tehnică. Mai sunt mici detalii de rezolvat în privinţa celui care încă se află în funcţie, tot un italian, Antonio Conte, care a câştigat un titlu sezonul trecut şi Cupa Angliei în această ediţie.

Higuain pleacă după Sarri la Londra! Reia colaborarea din perioada Napoli

Abia după ce vor fi limepzite ultimele detalii legate de plecarea lui Conte se va putea trece la efectuarea anunţului oficial privind instalarea lui Maurizio Sarri. Care, însă, îşi face lista de cumpărături şi în capul ei se află fostul atacant din perioada în care colaborau la Napoli, în sezonul 2015-2016.

Higuain pleacă după Sarri la Londra. Au mai lucrat împreună în sezonul 2015-2016 la Napoli. Acum poate reveni sub comanda lui Sarri
Higuain pleacă după Sarri la Londra. Au mai lucrat împreună în sezonul 2015-2016 la Napoli

În vara lui 2016 Juventus a plătit 90 de milioane lui Napoli pentru Higuain, dar acum plecarea argentinianului la Chelsea nu va aduce aceeaşi bani în conturile torinezilor. Londonezii oferă 60 de milioane euro, sumă considerată OK de către partea italiană. La turneul final al Campionatului Mondial Higuain a dezamăgit, nereuşind să înscrie pentru naţionala Argentinei.