Fotbal international

Honved – Universitatea Craiova 0-0 în Europa League. Calificarea se va decide în Bănie. VIDEO cu fazele!

25.07.2019 | 21:15
Honved  Universitatea Craiova 00 in Europa League Calificarea se va decide in Banie VIDEO cu fazele

Universitatea Craiova a remizat, scor 0-0, pe terenul celor de la Honved Budapesta. E un scor bun pentru olteni, care pot să tranşeze soarta calificării în returul din Bănie. A fost un meci cu destul de multe durităţi, Bancu şi Acka fiind la un pas de accidentări grave.

Honved – Universitatea Craiova 0-0 din Europa League se joaca azi, 25 iulie 2019 19:55. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

Honved – CS Universitatea Craiova

Honved – CS Universitatea Craiova

Gepostet von Arena Locala Craiova am Donnerstag, 25. Juli 2019

Honved – Universitatea Craiova  0-0

Honved Honved
25 iulie 2019 19:55
0-0
Universitatea Craiova Universitatea Craiova

Comentariul LIVE Honved – Universitatea Craiova 0 -0

  • 21:56:21
    Sfârşitul partidei
  • 90:00
    Repriza va fi prelungită cu 4 minute
  • 21:07:12
    A început
    repriza a doua

    ––––––––––––––-
  • 20:50:56
    Sfârşitul reprizei
  • 45:00
    Repriza va fi prelungită cu 8 minute

Urmarește Live Score meciul Honved – Universitatea Craiova, din Europa League. Meciul are loc pe 25 iulie 2019 19:55. Toate informațiile despre Honved – Universitatea Craiova sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

Honved – Universitatea Craiova, ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre Honved și Universitatea Craiova și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Europa League. Meciul dintre Honved şi Universitatea Craiova se dispută pe stadionul Gyori Eto, cu o capacitate de 
16000.

UPDATE, ora 19:01 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Honved – U Craiova

Honved: Levkovich – Uzoma, Batik, Kamber, Lvric, Kukoc – Gazdag, Kesztyus, Bano-Szabo – Moutari, N’Gog

U Craiova: Pigliacelli – Martic, Acka, Kelic, Bancu – Cicâldău, Mateiu, Qaka – Bărbuţ, Fortes, Vătăjelu


Meciul Honved Budapesta – Craiova are loc joi, 25 iulie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul primei manşe din turul 2 preliminar al Europa League. Este o dublă echilibrată, şansele de a merge mai departe în turul 3, acolo unde aşteaptă un rival de temut, AEK Atena, echipă care sezonul trecut a evoluat în grupele Champions League, fiind egale. Acest 50-50 la sută demonstrează faptul că la această oră la nivel de cluburi cam există un raport de egalitate între România şi Ungaria, după ce ani de-a rândul echipele noastre au fost superioare.

Honved Budapesta – Craiova Live Stream Online pe FANATIK.RO

Partida Honved Budapesta – Craiova se joacă joi, 25 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul ETO Park din Gyor şi va fi condusă de o brigadă din Scoţia, condusă de Kevin Clancey, care a condus sezonul trecut, tot în preliminariile Europa League returul meciul Vitesse Arnhem – Viitorul 3-1, comiţând câteva erori importante în defavoarea echipei lui Gică Hagi. Acest meci nu va fi transmis în România de nici un post de televiziune, dar puteţi intra pe site-ul FANATIK.RO şi urmări acolo desfăşurarea partidei în format LIVE VIDEO.

Craiova este considerată de bookmakeri drept favorită la victorie şi în acest meci şi la general, poate şi pentru faptul că Honved nu va juca în faţa propriilor fani meciul de acasă, ci la Gyor şi astfel va fi lipsită de o bună parte a suporterilor ei. Honved este o echipă de mare tradiţie din fotbalul din Ungaria, dar care a strălucit cu zeci de ani în urmă şi să ne amintim că a fost echipa care a stat în 1986 în calea Stelei în turul 2 al Cupei Campionilor Europeni şi avea în lot pe starul Lajos Detari.

Honved Budapesta – Craiova. Cristi Bărbuţ a făcut meciuri bune în atac în acest debut de sezon

Probleme în apărare pentru Corneliu Papură

Craiova a arătat multe lucruri bune, în privinţa atacului, în acest început de sezon, marcând minim două goluuri pe meci, dar şi multe lucruri rele în apărare, încasând şase goluri în trei meciuri, cu adversari net inferiori: de două ori de la Sabail, în primul tur preliminar al Europa League şi în campionat de la noua promovată Clinceni, iar patru dintre ele pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie.

În plus, ceea ce e mai alarmant, sunt multe accidentări în lot. Fundaşii Renato Kelic şi, mai ales Florin Gardoş, ultimul cu sezonul terminat, mijlocaşii Alexandru Ioniţă, după primul meci de la venire, Mihăilă şi vârful Baicu i-au subţiat clar lotul lui Corneliu Papură. Poate că echipa din Bănie ar fi avut mai multă calitate decât Hoved, însă antrenorul oltenilor trebuie să formeze primul unsprezece nu după cum ar fi dorit, ci după jucătorii valizi pe care îi are la dispoziţie.