Sporturi

Horia Tecău a dat lovitura pe plan personal. Se iubește cu un model brazilian. GALERIE FOTO

19.07.2019 | 18:20
Natalia Borges, noua iubită a lui Horia Tecău, este model brazilian

Horia Tecău a dat lovitura pe plan personal. Jucătorul de tenis are o iubită nouă, iar lucrurile sunt cât se poate de serioase. Acesta a ales să o aducă pe Natalia Borges în România și să îi arate frumusețile țării noastre. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Horia Tecău se iubește cu un model brazilian

Horia Tecău și Natalia Borges, model și actriță din Brazilia, și-au ținut povestea de iubire departe de ochii curioșilor, dar sportivul român a decis să facă publică relația pe care o are cu blondina în vârstă de 33 de ani pe pagina sa de Instagram.

Tenismenul și Natalia Borges au mers la Sibiu, iar modelul brazilian a declarat România “cel mai fericit loc”. Natalia a pozat în 2016 și 2017 în revista americană Sports Illustrated și a lucrat cu mai multe branduri celebre pe parcursul timpului.

Horia Tecău și Natalia Borges în scurta vacanță petrecută în România
Horia Tecău și Natalia Borges în scurta vacanță petrecută în România

Natalia Borges face ravagii pe Instagram

Natalia Borges, noua iubită a lui Horia Tecău, s-a născut pe 26 noiembrie 1986, iar în 2019 a câștigat mai bine de 100.000 de dolari din contractele pe care le-a avut cu diferite case de modă. Aceasta are nu mai puțin de 83.000 de urmăritori pe Instagram, iar pozele postate din România au adunat mii de like-uri.

În vârstă de 34 de ani, Horia Tecău a adunat nu mai puțin de 5 milioane de dolari pe parcursul carierei sale de jucător de tenis profesionist. În 2019 i-au intrat în cont peste 400.000 de dolari și în prezent ocupă locul 15 la dublu.

Tags: