Life

Horoscop 8 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au noroc la bani mulți azi

08.10.2020 | 09:09
Horoscop 8 octombrie 2020 cu Camelia Patrascanu Scorpionii au noroc la bani multi azi
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu vine cu horoscopul zilei de joi, 8 octombrie, iar astrologul susține că mulți nativi vor avea parte de schimbări astăzi.

Mulți dintre voi se vor focusa pe carieră, vor primi bani și oferte generoase de muncă.

Nu-i rău, având în vedere toată nebunia ce se petrece cu noul coronavirus și cum s-a destabilizat piața muncii.

ADVERTISEMENT

Horoscop 8 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu, pentru fiecare zodie

Berbec

Urmează să luați o hotărâre importantă, motiv pentru care ar trebui să vă gândiți serios la decizia finală. Analizați bine situația!

Taur

În capul vostru sunt numai bani, vă gândiți cum să produceți mai mulți, să faceți și niște plăți. Așteptați să primiți și o ofertă financiară mai bine decât cea pe care o aveți.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Azi este o zi bună pentru afaceri, pentru relațiile cu oamenii, aveți și fler la cei din jur. Toate astrele sunt de partea voastră, ce să mai!

Rac

Vă țineți departe de conflicte, certuri și bârfe, dar bine faceți. Azi vă trec pe la urechi tot felul de zvonuri, dar le ignorați și vă vedeți de treabă.

ADVERTISEMENT

Leu

Aveți parte de o zi frumoasă, cu prieteni care vă vizitează, ori cu care vă întâlniți. Vă simțiți bine cu persoanele dragi, care vă arată că sunteți iubit și asta vă ține moralul sus și încrederea în sine. Sunteți puși pe fapte mari, cu idei inovatoare, a anunțat Camelia Pătrășcanu pe Antena 3.

Fecioară

Acești nativi sunt genul de persoane împăciuitoare, care aplanează conflicte, iar este posibil să-și pună în practică acest dar, chiar dacă va fi nevoit să se împartă între două tabere.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vă gândiți la viitor, vă preocupă ce urmează să se întâmple. Vă stă gândul la anumite decizii care pot avea consecințe nedorite, încă nu știți ce să faceți, dar veți lua o decizie.

Scorpion

Azi e zi cu noroc pentru voi, căci aveți parte de bani, îi primiți de undeva, iar asta poate doar să vă bucure, mai ales că provin din proiecte care nu vă displac neapărat. Sunteți apreciat și pentru ceea ce faceți.

Săgetător

Aveți grijă ce vorbiți, cu cine vorbiți, mai exact ce scoateți pe gură. Fiți calm și încercați să aveți vorbele la voi, că poate schimbați vieți. Iar schimbarea n-ar strica să fie în bine.

Capricorn

Aveți în plan proiecte, munciți cu drag și spor, aveți parte și de ajutor în demersurile voastre.  Aveți chef de muncă azi.

Vărsător

Azi e ziua fără șei, nu suportați autoritatea sau șefii, vă declarați independența, vreți să faceți lucrurile așa cum vă plac, motiv pentru care vă ocupai mai mult de voi azi.

Pești

Aveți terminat ceva la birou, vă concentrați pe muncă, nu vă ridicați de pe scaun până nu vă strigați victoria, la sfârșitul zilei.

ADVERTISEMENT