News

Horoscop Acvaria pentru săptămâna 6-12 mai. O zodie este greu încercată!

06.05.2019 | 20:15
Sursa Foto: Pixabay

Horoscopul Acvaria arată ce fac zodiile în perioada 6-12 mai. Se pare că una va fi în mod special încercată de soartă, dar asta îi va aduce noi lecții de viață pentru ei. Li se arată celor 12 nativi faptul că trebuie să fie atenți la oamenii cu care aleg să se înconjoare și la ceea ce spun în preajma unora care par prieteni. Unele din ele au parte de ceva surprize și pe plan amoros, dar și pe plan financiar.

Horoscop Acvaria pentru săptămâna 6-12 mai. Zodiile au parte de surprize

Iată horoscopul pentru perioada 6-12 mai indicat de către Acvaria. Unele zodii stau prost la capitolul întâlniri, iar altele sunt preocupate doar de partea financiară, lucru care nu le va aduce prea multe lucruri bune. Se indică faptul că trebuie să învețe să comunice mai mult și să găsească o balanță a lucrurilor.

„Greseala oamenilor a fost ca niciodata nu s-au priceput sa se uite langa ei. Li s-a parut ca daca fericirea exista, ea trebuie sa fie inaccesibila sau, oricum, foarte greu de atins. Dincolo de orizontul lor.  Greseala oamenilor a fost ca niciodata nu s-au priceput sa se uite langa ei. Li s-a parut ca daca fericirea exista, ea trebuie sa fie inaccesibila sau, oricum, foarte greu de atins. Dincolo de orizontul lor.”

Horoscop Acvaria pentru săptămâna 6-12 mai
Sursa Foto: Pixabay

Berbec

Horoscopul pentru 6-12 mai îți arată că nu ești cu mai presus sau mai prejos decât cineva. Ar trebui să înveți să te evaluezi mai bine.

Taur

Taurii sunt mândrii de ei și de cum evoluază lucrurile pentru aceștia. Ei descoperă cât de curând care sunt calitățile lor cele mai apreciate din exterior.

Gemeni

Trebuie să te bucuri enorm de sfârșitul săptămânii 6-12 mai. Atmosfera cere asta cu siguranță! Te simți bine, iar oamenii din jurul tău au o plăcere aparte să stea lângă tine.

Rac

Racii au parte de o săptămâna de 6-12 mai în care se vor implica foarte tare în orice vor face. Vei avea surprize generoase! Aveai senzația că unele lucruri nu mai au nicio șansă, dar se vor îndeplini.

Leu

Leii sunt singuratici. Ei au nevoie să fugă departe de lume ca să-și adune gândurile. Ți se recomandă să nu stai singur mai mult de 3 zile. Fii mai deschis cu unii oameni.

Fecioară

Săptămâna aceasta există o oarecare doză de risc. Pare că ești împins de la spate să faci multe lucruri pe care nu ți le dorești neapărat. Ia atitudine!

Balanță

Balanțele au nevoie doar de ajutorul persoanei iubite. Ai parte de un moment dificil, dar îl vei depăși dacă îți vei limpezi bine mintea.

Scorpion

Ai dreptate! În spatele unei cereri de ajutor din partea unui prieten este, de fapt, altă poveste. Gândește-te bine și anazilează toate posibilitățile, apoi ia decizia.

Săgetător

Săgetătorii sunt destul de grăbiți să câștige în săptămâna 6-12 mai. Săptămâna trecută ți s-au oferit unele alternative pentru siguranța câștigului, mai gândește-te.

Capricorn

Capricornii sunt puși în fața unor sacrificii în săptămâna 6-12 mai. Te poți simți mândru, ai capacitatea de face lucrurile potrivite. Dai dovadă de belșug.

Vărsător

Vărsătorii sunt împinși de la spate de anumite termene libere. Nu lungi lucrurile mai mult decât ai făcut-o deja și acționează.

Pești

Peștii sunt uluiți de cum se deschid unele porți pentru ei. Vă preocupă câteva lucruri mărunte cu care vei urma să îți pierzi timpul. Te simți foarte stresat și agitat.