ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 10 mai 2021. Balanțele primesc bani

Autor: Andreea Stanaringa | 10.05.2021 | 09:59
Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 10 mai 2021. Balanțele primesc bani
Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 10 mai 2021, pentru toate zodiile. Sursa foto: kfetele.ro

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru luni, 10 mai 2021, anunță o zi dificilă pentru unii nativi, însă lucrurile ies bine, în cele din urmă. 

ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 susține că nativii pot fi egoiști astăzi și să-și vadă propriul interes. Pot apărea probleme de concentrare pentru unii nativi, dar și conflicte cu ceilalți.

Pentru unii, ziua aduce și câștiguri financiare. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 10 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Nu ai probleme cu banii astăzi. Fie ai parte de câștiguri, fie rămâi cu resursele actuale, fără să pierzi. Te folosești foarte bine de abilitățile tale și experiența profesională.

ADVERTISEMENT

Taur

Astăzi poți fi egoist, faci lucrurile după bunul plac și te impui în fața superiorilor sau a unor persoane importante. Ar fi bine să ai un scop clar.

Gemeni

Se poate să înțelegi o greșeală în plan financiar, să vezi de ce lucrurile nu au mers bine și cum să corectezi, astfel încât să ai parte de reușite pe viitor.

Rac

Ai parte de surprize neplăcute din partea unor persoane pe care te bazai, prieteni sau colaboratori. Poate că schimbările de dispoziție la aceste persoane reprezintă o pargte din problemă.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai o atitudine autoritară, faci totul ca să te impui. Știi că acum este momentul potrivit și nu vrei să pierzi o oportunitate.

Fecioară

Este posibil să intri în conflict cu autoritățile, mai ales dacă ai dreptul să primești un act sau un beneficiu pentru care te-ai zbătut.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ai parte de surprize financiare de la alte persoane, care își pot  schimba dispoziția, sau poate ceri mai mult decât ți s-a promis inițial.

Scorpion

Astpzi te ocupi de negocieri, ai întâlniri importante și discuții despre bani. Ești nevoit să te adaptezi la cerințele sau schimbările de dispoziție ale altor persoane.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Își pui în aplicare ideile creative în munca ta, pentru că vrei să ai de câștigat. Te adaptezi la noile tendințe și tehnologii, la noile soluții.

Capricorn

Se poate să apară schimbări de dispoziție astăzi, dar e bine să te adaptezi la oameni și la situații noi. Dacă nu poți rezolva o situație, e loc de mai bine în altă zi.

Vărsător

Ziua ar putea fi mai dificilă, pentru că nu te poți concentra așa cum trebuie. Trebuie să analizezi lucrurile care au cauzat această problemă. Sunt discuții și în casă.

ADVERTISEMENT

Pești

Apar schimbări pe parcursul zilei, discuții despre unele lucruri care trebuie schimbate sau adaptări la locul de muncă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!