Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 24 mai 2021. Racul și Leul au parte de vești bune

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru ziua de luni, 24 mai 2021, anunță că semnelor zodiacale le pasă mai mult de ce cred ceilalți despre ele.
24.05.2021 | 09:24
Horoscop Camelia Patrascanu luni 24 mai 2021 Racul si Leul au parte de vesti bune
Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 24 mai 2021. Racul și Leul au parte de vești bune. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Este o zi în care zodiile pot afla care este prezența lor în viețile oamenilor din jur. În altă ordine de idei, astrologul de la Antena 3 mai transmite că începutul de săptămână vine cu Saturn retrograd.

Evenimentele și întâmplările pentru această zi sunt dezvăluite în rândurile de mai jos. Află și tu care sunt nativii care primesc vești minunate din partea astrelor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 24 mai 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Receptivitate și deschidere la sugestiile pe care le primești de la oamenii din jur. E momentul să te gândești dacă te poți adapta la cerințele celorlalți.

Taur

O zi în care trebuie să iei aminte și felul în care lucrează ceilalți. Vezi care sunt condițiile pe care le au colegii de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Dispoziție și creativitate. Ia lucrurile ușor, pune umărul la treabă și mobilizează-te. Ceva frumos poate ieși din mâinile tale.

Rac

Rezultate și vești bune, în special pe cale oficială, asta în a doua parte a zilei. Se deschide șansa de a rezolva o problemă mai veche.

ADVERTISEMENT

Leu

Vești în prima parte a zilei. Mai târziu trebuie să fii extrem de atent la relațiile pe care le ai cu membrii familiei. Discuții despre confortul casei.

Fecioară

Gândul îți este numai la bani și la colaborări. Mare atenție la actele pe care le semnezi în această zi, să nu cumva să nu te vizeze pe tine.

ADVERTISEMENT

Balanță

Inspirație, muncă multă, dar și bani pe măsură. Știi să delegi atunci când nu reușești să rezolvi o problemă, găsești persoana perfectă.

Scorpion

O zi perfectă în care să ții cont de intuiție și de ce simți. Găsești soluții la momentul potrivit și știi cum să ieși din situații complicate.

Săgetător

Discreție maximă astăzi. Nu ar strica să le faci pe plac celorlalți și să nu te implici în activități care nu îți plac. E o zi bună pentru sănătate.

Capricorn

Preocupări în legătură cu viitorul, în special în a doua parte a zilei. Un copil poate veni cu tot felul de idei ieșite din comun.

Vărsător

Zi perfectă sub aspect social. Discuții excelente în cursul dimineții pentru că reușești să te pui de acord cu lumea din jur. Responsabilități majore spre seară.

Pești

Un cadou sau un beneficiu din partea cuiva. Drumuri lungi și deplasări, motiv pentru care trebuie să fie atenți la banii sau actele ce pot fi pierdute ușor.

ADVERTISEMENT