Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 16 martie 2021. Zi încărcată pentru Capricorn și Vărsător

16.03.2021 | 09:13
Horoscop Camelia Patrascanu marti 16 martie 2021 Zi incarcata pentru Capricorn si Varsator
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu aduce horoscopul pentru marți, 16 martie 2021, care vine cu situații dificile pentru unii nativi și cu situații ce se cer rezolvate. Agilitatea și creativitatea vor fi de ajutor pentru zodii astăzi. 

Astrologul de la Antena 3 anunță o zi care debutează într-o notă pozitivă pentru majoritatea nativilor, însă pot apărea situații neplăcute după-amiaza.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale și vezi dacă zodia ta va avea parte de provorăi sau întâmplări neașteptate.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 16 martie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Te descurci bine atunci când trebuie să vinzi ceva, însă trebuie să o faci până la ora 14, pentru că după aceea ar putea apărea probleme financiare. 

ADVERTISEMENT

Taur

Acorzi foarte multă atenție argumentelor celorlalți și, ulterior, le prezinți și tu pe ale tale, sau îți schimbi percepția despre anumite situații sau persoane.

Gemeni

Ești foarte sociabil în prima jumătate a ziei și discuți cu ușurință, însă mai târziu analizezi cu atenție o anumită problemă și dispoziția ți se schimbă.

ADVERTISEMENT

Rac

Se rezolvă lucruri importante și vin actele de care aveai nevoie. Spre sfârșitul zilei, dispoziția unor persoane din anturaj îți lasă semne de întrebare.

Leu

Dai dovadă de autoritate și aștepți o veste, după care vei lua o decizie în funcție de răspunsul primit. Cei din jur vor fi surprinși de hotărârea pe care ai făcut-o.

ADVERTISEMENT

Fecioară

A doua parte a zilei se anunță dificilă, mai ales dacă primești niște vești legate de bani. Ai nevoie de un specialist cu care să te consulți și care să te ajute să rezolvi situația financiară.

Balanță

Prima jumătate a zilei este destul de bună și ar trebui să ai întâlniri doar până la ora 16. Pierzi niște bani sau ești nevoit să faci cheltuieli suplimentare din cauza persoanei iubite în cea de-a doua parte a zilei.

Scorpion

Ai o zi productivă și găsești rapid soluții pentru orice problemă, pe care le pui imediat în practică. Poți avea parte de surprize neplăcute de la un colaborator sau de la partenerul de cuplu după ora 14.

Săgetător

Ziua începe bine și cu un plus de energie, însă trebuie să ai grijă la sănătate după-amiaza și să eviți excesele. Totul va fi bine dacă dai dovadă de prudență în orice situație.

Capricorn

Se anunță o zi încărcată din cauza unor cheltuieli pe care trebuie să le faci au a unei situații care te face să scoți bani din buzunar și să-ți pierzi timpul și energia.

Vărsător

Primești o veste din partea membrbilor familiei care te agită și ești nevoit să faci anumite cheltuieli sau să te deplasezi într-un anumit loc.

Pești

A doua parte a zilei este dificilă pentru tine, pentru că vrei să ajuți niște persoane și nu ai cum. Situația lor te afectează și pe tine destul de mult.

ADVERTISEMENT