Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 9 decembrie 2020. Berbecii sunt transparenți astăzi

09.12.2020 | 10:12
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 9 decembrie 2020, aduce discuții, negocieri și dezbateri pentru nativi, care trebuie să ajungă la un comun acord cu oficialii. 

Astrologul de la Antena 3 prevede o zi în care unele probleme vor fi rezolvate, dar vin și resursele financiare de care nativii au nevoie. Se anunță colaborări și noi planuri.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi. Citește horoscopul pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 9 decembrie 2020

Berbec

Spui adevărul și ai pretenția ca și ceilalți să procedeze la fel. Nimeni nu te poate păcăli și vrei ca superiorii tăi să fie la fel de transparenți.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai de muncă cu actele și nu te descurci foarte bine la acest capitol. Poți cere ajutorul unui specialist care să-ți explice ce ai de făcut.

Gemeni

Cauți soluții de rezervă și încerci să te strecori. Pe de altă parte, s-ar putea să debordezi de energie și să a o stare de distracție.

ADVERTISEMENT

Rac

Au loc discuții cu membrii familiei pentru a rezolva niște probleme. Din fericire, toată lumea este implicată și comunică foarte bine, ceea ce duce la un rezultat favorabil.

Leu

Ai multe planuri și idei pentru ziua de astăzi și poate chiar pentru sfârșitul săptămânii, când vrei să-ți iei o pauză și să ai parte de relaxare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astăzi obții o sumă de bani în urma unei colaborări care s-a dovedit a fi de succes. În același timp, ai știut cum să obții acești bani și te-ai descurcat bine.

Balanță

S-ar putea să meditezi asupra propriei persoane și acest lucru te face să ai o atitudine mai egoistă. Vrei să te concentrezi mai mult asupra ta.

Scorpion

Vrei să afli niște secrete sau informații mai puțin comode. Banii tăi sunt în joc, mai ales dacă afli la timp aceste lucruri.

Săgetător

Ziua de astăzi îți pune în evidență cunoștințele. Îi vei surprinde pe ceilalți, mai ales dacă ai cu ce.

Capricorn

Poți utiliza niște informații de rezervă atunci când discuți cu superiorii. Știi anumite lucruri și nu eziți să le spui, mai ales pentru că vrei ca adevărul să iasă la iveală.

Vărsător

Ai parte de discuții importante, morale sau juridice. Nu vrei să deranjezi sau să superi pe nimeni.

Pești

Dacă vei colabora cu o persoană de încredere, lucrurile vor avea un rezultat foarte bun. Această persoană ar putea să-ți ofere sfaturi utile și să te ajute.

ADVERTISEMENT