News

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru perioada 10-16 iunie. Zodia care are probleme la locul de muncă

09.06.2019 | 13:36
Horoscop Camelia Patrascanu pentru perioada 1016 iunie Zodia care are probleme la locul de munca

Camelia Pătrăşcanu vine cu noi predicții inedite. În cadrul rubricii sale de la Antena 3, cunoscutul astrolog a prezentat previziunile sale pentru fiecare dintre cele 12 zodii, în intervalul 10-16 iunie 2019. Se anunță o perioadă dificilă pentru unii nativi.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 10 – 16 iunie : Leii au parte de surprize plăcute

Următoarele zile vin cu noi provocări dificile pentru cei mai mulți dintre nativi, în special în plan profesional, dar nici aspectul sentimental nu trebuie neglijat. Pe de altă parte, Leii vor fi plăcut surpinși în următoarea perioadă, pentru că cei dragi au grijă să le pregătească momente deosebite.

Berbec

Pe nativii din zodia Berbecului îi așteaptă zile destul de obositoare, mai ales la locul de muncă. Discuțiile aprinse, atât cu colegii, cât și cu șefii, le pot strica buna dispoziție. Spre sfârșitul săptămânii, se întrevede însă un concediu cât se poate de binevenit după toată agitația.

Camelia Pătrășcanu îți spune ce surprize ți-au rezervat astrele în următoarele zile. Sursa foto:antena3
Camelia Pătrășcanu îți spune ce surprize ți-au rezervat astrele în următoarele zile. Sursa foto:antena3

Taur

Se anunță o săptămână pozitivă, mai ales din punct de vedere profesional, însă Camelia Pătrășcanu vă sfătuiește să nu neglijați perioadele de odihnă

Gemeni

Nativul din zodia Gemenilor și-a pus în gând să realizeze lucruri mărețe în această perioadă, așa că va pune viața profesională pe primul plan. Weekend-ul aduce însă și momente de relaxare.

Rac

Vă așteaptă o săptămână de foc din toate punctele de vedere. O serie de probleme administrative vă vor da însă cele mai mari bătăi de cap în următoarele zile.

Leu

Leii își propun să schimbe anumite aspecte din viața lor, mai ales în plan profesional. Aveți înă tendința de a neglija sănătatea, ceea ce nu este deloc de indicat.

Fecioară

În această săptămână, nativii din Fecioară își vor pune în evidență abilitățile practice. Weekend-ul vă aduce vizita unor musafiri neașteptați.

Balanță

Cei născuți în această zodie vor fi nevoiți  să ajungă la medic pentru un control. Nu este indicat să ignorați semnele pe care vi le transmite propriul organism.

Scorpion

Scorpionii au o săptămână în care își fac planuri, pun la punct noi strategii de viitor. În weekend nu este exclus să primească și anumite sume de bani.

Săgetător

Acești nativi sunt hotărâți să avanseze în plan profesional, astfel că astrologul le recomandă o implicare cât mai sporită în domeniul în care au experiență

Capricorn

Nativii din Capricorn sunt în căutarea unor răspunsuri la anumite întrebări, care îi macină de foarte multă vreme. Iată că a sosit momentul clarificărilor.

Vărsător

Următoarele se anunță un bun prilej pentru ca nativii din zodia Vărsător să facă noi calcule amănunțite în privința banilor de care dispun. Încercați să nu cheltuiți foarte mult.

Pești

Se anunță o săptămână dificilă. Toți ochii vor fi ațintiți asupra voastră, ceea ce vă motivează, dar vă și presează, în același timp. Încercați să vă păstrați calmul, pe cât posibil.