Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 13 – 19 decembrie 2021. Drum nou în viață pentru o zodie

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 13 - 19 decembrie 2021. Se anunță o schimbare în viață pentru unul dintre nativi, schimbare care îi va oferi mult curaj.
12.12.2021 | 13:16
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 13  19 decembrie 2021 Drum nou in viata pentru o zodie
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 13-19 decembrie 2021. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Astrologul Camelia Pătrășcanu anunță o săptămână plină de evenimente și ușor agitată. Vor fi chiar și tensiuni pe plan financiar, iar Săgetătorii vor avea parte de o lună plină.

Totodată, zodiile vor căuta în intervalul 13-19 decembrie să afle mai multe adevăruri, pentru a demonstra că au dreptate în anumite privințe.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 13 – 19 decembrie 2021. Ce se va întâmpla cu zodiile

Berbec

Berbecii vor avea un început de săptămână favorabil, fiind plini de voie bună și multă energie. Spre milocul perioadei Berbecii ar putea avea mici tensiuni în ceea ce privește anumite cheltuieli. Posibil ca să facă și anumite drumuri.

Taur

Taurii vor fi la început de săptămână într-o etapă în care vor sta și analiza anumite lucruri. Marți după-amiază și miercuri s-ar putea crea unele disensiuni cu superiorii lor, la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă se vor ivi conflicte, Taurii vor fi sinceri și transparenți în exprimarea nemulțumirilor. Vineri va fi și un interes financiar și vor lua decizii referitoare la destin. În weekend vor face niște drumuri importante.

Gemenii se vor confrunta cu un eveniment neplăcut

Gemeni

Asemeni Berbecilor, și pentru Gemeni se anunță un început de săptămână favorabil, ba chiar își vor face și planuri de viitor. Miercuri s-ar putea întâmpla unele evenimente neplăcute. În weekend se anunță unele cheltuieli mai mari.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii ar putea avea și ei mici discuții cu șefii, la locul de muncă. Însă, se vor menține pe poziție și vor ști cu precizie cum să-și spună punctul de vedere. În weekend se vor hotărî ce vor face în viitor.

Leu

Leii se vor ocupa de multe acte în perioada 13-19 decembrie. Vor avea mici neînțelegeri cu cei din jur. În weekend și ei vor lua decizii asupra viitorului lor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele vor avea multe discuții despre un venit cu o persoană cu care colaborează. Miercuri vor fi ușor presate de timp pentru că nu le sosesc niște acte pe care le-au tot așteptat. În weekend vor lua decizii importante pentru bunul curs al lucrurilor în viață.

Balanță

Balanțele vor reflecta pe tot parcursul perioadei la viață. Fac o retrospectivă a faptelor săvârșite și vor reactualiza un ”To do list”. În weekend se vor ocupa mai mult de punerea gândurilor în oridne.

Scorpion

Scorpionii își vor da seama de anumite lucruri pe care le-au făcut bine sau pe care le-au făcut rău. Vor avea mici discuții și cu partenerul de cuplu. În weekend vor face afaceri.

Săgetător

Săgetătorii vor fi mai triști de fel. Cineva îi va abandona, iar ei nu cunosc motivele. Pe lângă asta, la muncă s-ar putea crea unele altercații cu colegii.

Capricorn

Capricornii vor fi ușor nemulțumiți de cum acționează cei apropiați față de ei. De altfel, la job își vor spune mai mult punctul de vedere și se vor face înțeleși. În weekend vor încerca să pună bani deoparte.

Vărsător

Vărsătorii vor lucra intens la un proiect și vor avea tensiuni în familie. Este important a-și păstra echilibrul pentru bunul curs al lucrurilor. În weekend se vor destinde printr-o plimbare cu amicii.

Pești

Peștii vor analiza bine situația financiară de care dispun. Vor rezolva și anumite acte, diplome. Spre final de interval vor petrece mai mult timp cu familia.

ADVERTISEMENT