News

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 15-21 aprilie! Taurii au succes

14.04.2019 | 15:02
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 1521 aprilie Taurii au succes

Camelia Pătrășcanu a întocmit horoscopul valabil pentru săptămâna 15 – 21 aprilie! Vezi ce spune exact pentru nativii născuți sub semnul tău zodiacal!

Așa arată horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru perioada 15 – 21 aprilie

Berbec

Berbecii sunt plini de energie și au chef de muncă. Pot realiza multe lucruri, săptămâna aceasta. E important să se implice în activități în care și-au dovedit experiența. Se luptă pentru a afla opiniile șefilor. Luna Plină le poate aduce tensiuni în relațiile parteneriale.

Taur

În prima parte a săptămânii sunt foarte creativi. Poate vor să inoveze ceva la locul de muncă, care să le ușureze munca lor și colegilor lor. Taurii sunt inspirați urmărindu-i pe alții și au planuri mari, pe care încep să le pună în practică.

Horoscop Camelia Patrascanu 15 - 21 aprilie
Horoscop Camelia Patrascanu 15 – 21 aprilie

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt plini de energie, dar trebuie să fie atenți la felul în care-și folosesc forța fizică fiindcă riscă mici accidente. Pot face speculații financiare destul de inspirate. Pentru ziua de vineri se creează pe axa minimă aspecte de Lună Plină.

Rac

Încep să aibă zona carierei încărcată de planete. Multe discuții legate de stil de viață în relația cu partenerul, scopuri comune. Au un cuvânt greu de spus și nu mai acceptă amânări.

Leu

Au o săptămână în care trebuie să fie foarte harnici, să muncească mult ca să aibă câștiguri frumoase. Luna Plină de vineri creează tensiuni legate de comunicare.

Fecioară

O săptămână în care devin mai pragmatice și orientate către câștig. Vor ca fie efort să le aducă câștiguri financiare.

Balanță

Trebuie să fie atente la sănătate. Luna Plină le vizează direct, le-ar putea aduce probleme în relația cu partenerul de viață.

Scorpion

Mizează pe prieteni sau pe simpatie publică. Își caută prieteni, pot cunoaște persoane interesante, mai ales la locul de muncă. Luna Plină se axează pe zona muncii, poate să le atragă atenția că au întârzieri din cauza modului în care colaborează cu o persoană. Trebuie să-și înfrângă comoditățile.

Săgetător

Au șansa să se afirme la locul de muncă. Ziua de vineri e delicată. Pot să se trezească că un prieten le întoarce spatele sau că nu e ceea ce credeau ei că e.

Capricorn

Multă muncă, au multe lucruri de făcut pe mai multe planuri. E foarte agitată harta lor. E obositor în primele zile. Ziua de vineri poate aduce tensiuni legate de planurile lor de viitor.

Vărsător

Au o săptămâna importantă din punct de vedere financiar și material. Sunt dispuși să speculeze. Se deschid către noi orizonturi. Începe o perioade de răspunsuri și comunicări.

Pești

Vor să convingă pe cineva la început de săptămână că sunt valoroși. Doar de ei depinde dacă vor face o figură frumoasă sau nu. Depinde de cunoștințele acumulate până în prezent din toate experiențele trăite.