Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18 – 24 mai 2020. Săgetătorul este rebel și nu se poate lucra cu el

17.05.2020 | 11:50
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 18  24 mai 2020 Sagetatorul este rebel si nu se poate lucra cu el
ADVERTISEMENT

Astrologul Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte cele 12 semne zodiacale în intervalul 18 – 24 mai 2020. Având în vedere că este o săptămână cu Lună în scădere, zodiile vor fi nevoite să elimine anumite lucruri din viața lor.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 18 – 24 mai, pentru fiecare dintre cei 12 nativi

Berbec

Se anunță un început de săptămână complicată, fiind mult mai sensibili la cuvintele celor din jur. Tensiunile plutesc în aer, în special în relațiile cu autoritățile. Miercuri și joi te pricepi să faci bani în plus. În weekend se anunță călătorii în interes de serviciu.

ADVERTISEMENT

Taur

Prudența este cheia în această săptămână. Nu-ți impune ideile cu forța, miercuri sau joi s-ar putea să descoperi care sunt persoanele cu care poți colabora. Cât despre finalul intervalului, vei descoperi care sunt proiectele din care trebuie să ieși.

Gemeni

Întâlniri și flirturi în primele zile, în timp ce la jumătatea săptămânii îți îndrepți atenția spre evenimentele sociale la care ești invitat. Nu trebuie să faci la fel ca ceilalți, fii original, iar în weekend fă o listă cu lucrurile bune, dar și cu cele mai puțin bune.

ADVERTISEMENT

Rac

Unii oameni vor să se impună în viața ta, lucru care te deranjează enorm. Asumă-ți abilitățile de lider și ia atitudine atât la locul de muncă, cât și în familie. În weekend fii mai atent la sănătate și odihnește-te pentru săptămâna următoare.

Leu

Ești în formă maximă și debordezi de idei în ceea ce privește viitorul. Miercuri și joi descoperi că nu ești singur pe drumul ales și foarte mulți se vor alătura cauzei tale. Spre finalul săptămânii stai alături de prieteni și oamenii dragi, bucură-te de timpul liber.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Depinzi de unii oameni la început de săptămână, ca mai apoi să primești vești bune din partea autorităților legat de o moștenire sau o afacere. În ultimele zile ale horoscopului ai tot felul de sarcini de îndeplinit, iar noi proiecte se deschid în calea ta.

Balanță

Relațiile sunt cele mai importante în această săptămână când reușești să legi prietenii frumoase oriunde mergi. Apreciază mai mult oamenii din jur care te stimulează în proiectele pe care le dezvolți. În weekend te întâlnești cu amici pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Lucrezi contratimp, însă autoritatea de care dai dovadă te va ajuta să rezolvi toate situațiile. Lucrurile ies așa cum ți-ai propus, descoperind că ai multe în comun cu un partener de afaceri. Rezervă-ți zilele de weekend pentru partenerul de viață care are nevoie de atenția ta.

Săgetător

Nu asculți de nimeni și vrei ca totul să se facă așa cum știi tu. Te dovedești o persoană rebelă, însă miercuri și joi vei reveni la normal și dispoziția interioară devine una mai bună. Se anunță câștiguri financiare considerabile, în weekend ai grijă la vorbele care ți-ar putea fi răstălmăcite.

Capricorn

Te frământă numeroase gânduri din toate punctele de vedere, fie că este vorba de serviciu, fie că e vorba de relația amoroasă. Fă-ți curaj să faci schimbări radicale la locul de muncă dacă asta simți. Sâmbătă și duminică fă-ți planurile de urmat pentru viitorul apropiat.

Vărsător

Agitația nu-ți dă pace și nu te lasă să vezi soluția ideală pentru problemele tale. Urmărești prea multe lucruri în același timp, însă la jumătatea săptămânii vei conștientiza că acestea trebuie să se rezolve în etape, nu toate odată. Atenție la cheltuielile neașteptate.

Pești

Te gândești cum să faci mai mulți bani, însă s-ar putea să rămâi și fără cei din buzunar. Ideile în această privință ar putea fii mai multe, însă nu toate sunt bune. Zilele de miercuri și joi sunt ideale pentru o sursă suplimentară de bani. În weekend stai acasă, cu familia.

ADVERTISEMENT