Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 2-9 noiembrie 2020. Fecioara primește vești excelente

01.11.2020 | 15:19
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 29 noiembrie 2020 Fecioara primeste vesti excelente
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 2-9 noiembrie 2020 aduce evenimente neașteptate pentru toate zodiile, mai ales că Mercur nu mai este Retrograd.

Potrivit astrologului de la antena3.ro, este o săptămână în care nativii vor scoate la iveală calitățile, capacitățile și talentele cu care au fost înzestrați.

ADVERTISEMENT

De asemenea, astrele mai anunță că în perioada următoare semnele zodiacale au șansa de a realiza lucruri noi. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru toate zodiile.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 2-9 noiembrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Primele trei zile ale săptămânii sunt ideale pentru a le arăta celor din jur cât de grozavi și de minunați sunteți. Discuții și dialoguri care vor stabili multe acorduri, în timp ce ultimele zile ale intervalului aduc distracție, mai ales în weekend.

ADVERTISEMENT

Taur

Interes crescut pentru partea financiară. Se anunță negocieri și discuții legat de bani. Succes în relațiile cu ceilalți, unii s-ar putea să treacă de partea voastră. Joi și vineri familia sunt de făcut câteva drumuri, iar weekend-ul aduce familia pe primul plan.

Gemeni

Intuiție, inspirație și fler, așa se anunță săptămână următoare pentru voi. Sunteți în top și ar fi bine să nu dați ascultare oamenilor din jur. În ultimele două zile lucrătoare conservarea va fi pe locul întâi, în timp ce zilele libere sunt făcute pentru vizite și deplasări la rude sau prieteni.

ADVERTISEMENT

Rac

Săptămână aduce la urechile voastre vorbe și discuții pe care poate nu ați vrea să le știți. Oamenii bârfesc, nu intrați în gura lupului. Stați cât mai departe de bârfe. Joi și vineri ascultați mai mult de suflet, axarea se pune pe partea interioară. Weekend-ul vine cu bani.

Leu

Persoanele născute sub acest semn zodiacal se concentrează pe popularitate și prietenie. Se deschid multe uși în primele zile, fii cu ochii în patru la sugestiile pe care le primești. Joi și vineri se cere discreție. Zilele libere oferă posibilitatea de a face tot ce-ți place.

ADVERTISEMENT

Fecioară

De luni până miercuri te concentrezi pe muncă, ești într-o formă intelectuală excelentă. Mintea și inima merg în aceeași direcție, motiv pentru care vii cu soluții inspirate și adaptate situațiilor în care intri. Discuții cu superiorii, în timp ce joi și vineri primești vești bune. Weekend-ul e făcut pentru relaxare.

Balanță

Simți nevoia de cunoaște, de informații, de asta le și cauți la început de săptămână. Zile benefice pentru semnarea unui acord sau contract important. Joi și vineri ai o grămadă de sarcini pe umeri, ar fi cazul să fii autoritar și impunător. Zilele libere sunt făcute pentru prieteni și excursii.

Scorpion

Ești tot mai interesat de domeniul afacerilor, cere ajutorul celor în care ai încredere. S-ar putea să fie nevoie să-i convingi pe cei pe lângă tine de anumite lucruri. Probleme administrative în ultimele zile lucrătoare. Weekend-ul anunță responsabilități diverse.

Săgetător

Discuții legat de eventuale parteneriate. Ai grijă la oamenii cu care stai de vorbă, unii au discursuri alunecoase. Tactul și dibăcia te vor ajuta enorm. Joi și vineri ești cu gândul la bani, în timp ce în weekend astrele anunță călătorii în interes de muncă.

Capricorn

Săptămâna începe cu foarte multă muncă la serviciu. Nu te îngrijora, ai parte de spor și idei bune. Sensibilitate și discuții emoționante cu membrii familiei spre finalul intervalului. Weekend-ul ține foarte mult de programul persoanei iubite.

Vărsător

Entuziasm și încredere în viitor. Ai multe planuri, dar asta nu înseamnă că trebuie să le împărtășești cu ceilalți. Fii discret, muncește cu spor și rezultatele nu vor întârzia să apară. Weekend-ul te aduce lângă cineva care te apreciază la adevărata la valoare.

Pești

Se anunță o săptămână bună în care te axezi pe lucrurile de pe listă. Joi și vineri ar fi bine să acționezi în munca depusă la birou. În weekend stai în compania prietenilor care te pot ajuta, tot ce trebuie să faci este să lași mai mult de la tine.

ADVERTISEMENT