ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021. Noroc pentru mai multe zodii

Autor: Georgiana Dicu | 25.04.2021 | 10:48
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021. Noroc pentru mai multe zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021. Noroc pentru mai multe zodii Foto: Facebook Camelia Pătrășcanu

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021. Astrolog a anunțat care sunt previziunile pentru săptămâna Paștelui. O săptămână în care zodiile vor fi preocupate de aspectul financiar al vieții, însă care poate aduce colaborări fructuoase.

ADVERTISEMENT

Cea mai dificilă zi a săptămânii ce vine va fi ziua de marți, când se formează și luna plină, pe axa banilor.

Potrivit horoscopului prezentat la Antena 3, va fi săptămână un pic agitată, cu multe drumuri pentru toată lumea. S-ar putea să scoatem ceva bani din buzunar, dar până la urmă săptămâna se încheie cu bine..

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021

Berbec

Ziua de luni debutează foarte bine pentru nativii acestei zodii, din punct de vedere relațional, multe întâlniri, negustoreli și au negocieri. Marți și miercuri sunt zile mai tensionate, cheltuie mult, au multe planuri în zona banilor. E adevărat că le trec mulți bani prin mână, dar puțini rămân. Trebuie să fie mai atenți la cheltuieli. Pentru joi și vineri sunt anunțate multe drumuri, tot felul de servicii, se grăbesc foarte mult. Duminică este o zi frumoasă sau foarte conservatoare.

Taur

Taurii sunt centrați pe ei și nevoile lor. Vor să își satisfacă dorințele. Debutează bine luni, dar au dispute marți și miercuri cu oamenii apropiați, partenerul de viață sau familia. Sunt năzuroși și s-ar putea să îi supere pe unii. Tocmai de aceea reevaluează poziția lor, în cursul zilelor de joi și vineri. Pe final de săptămână, atenție la bani și la sănătate. Duminică e posibil să facă vizite, sunt pe drum.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O săptămână care începe bine luni pentru Gemeni. Sunt foarte creativi, inspirați, au multe idei, multe lucruri în cap, dar trebuie să fie atenți toată săptămâna să nu își epuizeze energia inutil și mai ales să aibă grijă de somn. Recuperează energia în cea de-a doua jumătatea a săptămânii. Relațiile sunt foarte importante, ce comunică cu cei din jur, cum sunt susținuți de cei apropiați, sunt colectori de complimente în această săptămână, de aceea e important să stea în preajma persoanelor care îi agreează. La final de săptămână, sunt zile în care pur și simplu trebuie să își încalce bateriile.

Rac

O săptămână în care Racii sunt foarte concentrați să rezolve lucrurile pe care și le-au propus. Au grijă și de casă, marți și miercuri mai tensionată, datorită lunii pline, care aduce tensiuni mai ales în relațiile de cuplu. Au multe lucruri de oferit, dar nu toată lumea răspunde cu aceeași monedă. Vineri și sâmbătă, multe drumuri, sunt pe ultima sută de metri cu niște treburi nerezolvate, de aceea tot felul de sentimente amestecate și mâhniri. Duminică este o zi liniștită, mai ales dacă toată lumea este în jurul lor.

ADVERTISEMENT

Leu

Pe Leu îl așteaptă drumuri încă de la începutul săptămânii de luni, pentru ședințe, negustorii, tot felul de lucruri pe care trebuie să le stabilească. Marți și miercuri nativii zodiei sunt concentrați pe interesul lor și la treburile lor și foarte autoritari, mai greu cedează în fața membrilor familiei. Pentru joi și vineri, starea de spirit se îmbunătățește, revin umorul și optimismul. Duminică au grijă de toată lumea.

Fecioară

Fecioarele sunt cu gândul la bani. Bani care depind de alte persoane așa că mai au niște discuții sau stabilesc niște acorduri, ori pot încasa bani. Marți și miercuri sunt zilele cele mai tensionate ale săptămânii, vizează discuții sau acte oficiale. Nu se înțeleg cu cineva, deși au argumente și cealaltă persoană își apără un punct de vedere cu foarte multă vehemență. Călătoriile pot fi și ele supuse surprizelor. Joi și vineri au multe lucruri de făcut în casă, trebuie să facă față și surprizelor. Duminică se anunță zi frumoasă.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ziua de luni este foarte inspirată pentru Balanțe, își folosesc intuiția socială, mai ales dacă vorbesc cu cineva sau au întâlniri importante. Au toate șansele să rezolve lucrurile, datorită tactului. Atenție la bani, marți și miercuri! S-au cam cheltuit și descoperă că pușculița sună a gol sau fac cadouri și cheltuie sume importante pe cadouri. Pentru vineri, drumurile pot fi date peste cap. Nu se sincronizează cu niște evenimente sau niște oameni. Duminică este în familie și este foarte bine.

Scorpion

Scorpionii au un început de săptămână cu energie mai joasă sau pur și simplu nu au chef și e bine așa. Sunt în forță de marți și miercuri. Discută lucruri foarte importante sau aud lucruri foarte importante de la alții, primesc informații și țin cont de ele. Cheltuieli, joi și vineri, destul de multe pentru plăceri de moment, dar își fac zilele frumoase și poate cadouri pentru cei din jur. Duminică ceva vizite, drumuri neașteptate sau vești bune.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Săgetătorii, încep săptămâna cu multe planuri sociale și multe întâlniri, dar nu sunt într-o formă energetică marți și miercuri. Luna plină îi afectează, trebuie să fie atenți la sănătate sau plătesc acum o poliță pentru niște neglijențe care s-au acumulat sau efort pe care l-au făcut în ultima vreme. Așa că motoarele ar trebui să meargă mai încet luni și marți, joi și vineri sunt în formă și reușesc să recupereze ceea ce nu au făcut. Duminică se anunță o zi după placul inimii lor, își fac toate poftele.

Capricorn

Planuri mari pentru întreaga săptămână, Capricornii încep în forță și de țin de treabă. Bifează lucrurile pe care și le-au propus. Luna plină de mari are efecte miercuri și aduce pe harta lor tensiuni sentimentale. Poate că ei sunt cu inima deschisă și vor să facă multe din dragoste, dar oamenii nu prea sunt obișnuiți cu asta și nu trebuie să se supere dacă nu primesc răspunsuri la eforturile lor. Grijulii și pentru ei și pentru alții sunt și vineri și sâmbătă. Sunt multe lucruri de făcut și se simte oboseala, dar duminică, cumva reușesc să se adune și să aibă o zi frumoasă.

Vărsător

Vărsătorilor ziua de luni le poate aduce o rezolvare în plan juridic sau legal, sau o idee și avansează, găsesc o soluție, ordonează cumva lucrurile, datorită informațiilor pe care le au și marți și miercuri, se pot simți un pic încărcați și cam obosiți de multele sarcini. Cei care nu sunt foarte siguri pe ei, au trac, dar se descurcă până la urmă. Au toată încrederea și acceptă și micile erori, dar asta joi și vineri, când lucrurile intră cumva pe făgașul lor. Duminică se resimt și poate de aceea ar fi bine ca sărbătorile să fie mai tihnite.

Pești

Pentru Pești, contează mult cu cine colaborează. Ziua de luni este bună, primesc niște feedback-uri bune, oamenii pe care au contat chiar le oferă sprijin, mai ales dacă îl cer. Pentru marți și miercuri, luna plină poate aduce vești de departe sau de la persoanele cu care ei  sunt în discuție acum. Sunt vești contradictorii, se amână niște lucruri, niște întâlniri. Multă alergătură toată săptămâna, duminică, mai ales dacă sunt și prietenii buni alături de ei, atunci ziua chiar arată foarte bine.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!