Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 8-14 februarie. Vești bune pentru două zodii

07.02.2021 | 10:50
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 814 februarie Vesti bune pentru doua zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 8-14 februarie. Vești bune pentru două zodii Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru perioada 8-14 februarie vine cu vești bune pentru zodii. Luna nouă în Vărsător anunță o săptămână specială.

Primele două zile ale acestei perioade vor aduce rezolvări pentru multe lucruri, se vor dovedi pozitive și practice. Astrologul de la Antena 3 preconizează că mijlocul săptămânii, zilele de miercuri și joi, vor fi încărcate, vor aduce tensiuni în relația cu oamenii apropiați.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 8-14 februarie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Începutul săptămânii este unul motivant și practic. Primele două zile vor aduce rezolvări multor lucruri, vor invești mult potențial în acest lucru. Există posibilitatea unor câștiguri financiare. Zilele de la mijlocul săptămânii vor aduce momente tensionate, poate și dezamăgiri venite din partea oamenilor apropiați. Weekend-ul vine cu nevoia de a digera ce s-a petrecut, poate și de a vorbi cu cineva despre asta.

Taur

Prima parte a săptămânii va fi una reușită, marcată de realizări administrative sau legate de unele documente. Ideile bune le aduc și câștiguri financiare acestor nativi. Următoarele zile nu vor și atât de reușite, vor fi dificultăți tot administrative, legate de țelurile propuse. Sfârșitul săptămânii aduce nevoia de sprijin și susținere din partea oamenilor apropiați.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Primele două zile ale săptămânii le vor aduce acestor nativi un interes deosebit pentru anumite avantaje care pot fi obținute de la partenerii de afaceri, în special de la cei experimentați, mai în vârstă. E necesar să fie atenți la modul în care vorbesc și unde își pun semnătura. Weekendul este marcat de o intuiție deosebită.

Rac

Începutul săptămânii este unul bun, întâniri de afaceri, relații și negocieri de succes. Reușesc că impresioneze plăcut. Momente ceva mai tentionate o să apară în zilele de miercuri și joi, vor fi nevoiți să respecte o promisiune. Finalul acestui interval de timp aduce vești bune, iar weekendul este marcat de clipe frumoase.

ADVERTISEMENT

Leu

Săptămâna începe cu multă muncă, dar și energie. Au parte de reușite și de admirația oamenilor din jur. Acest lucru le aduce încredere. Mijlocul săptămânii este marcat de momente încordate și de orgoliu. Tocmai din acest motiv, spre finalul perioadei, trebuie să bată în retragere și să-i lase și pe ceilalți să vorbească.

Fecioară

Nativii încep săptămâna cu succes și vești bune la locul de muncă. Un blocaj administrativ sau o piedică birocratică o să-i pună în dificultate în zilele de miercuri și joi. Vor reuși să rezolve problemele spre finalul perioadei.

ADVERTISEMENT

Balanță

Deputul săptămânii este marcat de pragmatism. Vor fi preocupați de propria persoană și activitățile personale. Vor reuși consolidarea poziției. La mijlocul săptămânii apar cheltuieli și aduc cu ele momente tensionate. Vor avea timp de scuze și păreri de rău în ultimele zile din interval.

Scorpion

Debutul acestei perioade este unul plin de energie și hotărâre. Primele două zile vin cu sarcini ce țin de locul de muncă, dar sunt setați spre a scoate ce e mai bun din toate. Momente mai încordate pot să apară miercuri și joi și au legătură cu oamenii din jur. Nu sunt convinși că sunt de partea lor, nu le convine modul în care manageriază lucrurile, nu au parte de sprijin. În ultimele două zile ale săptămânii vor reveni la sentimente mai bune și vor cădea la pace cu toată lumea.

Săgetător

Nativii sunt focusați pe bani în primele zile și sunt dispuși să muncească ca să-i obțină. Pot să apară și propuneri în acest sens. Zilele de la jumătatea săptămânii le aduc îngrijorări legate de pregătirea de care au nevoie pentru a rezolva anumite sarcini care se ivesc. Weekend-ul vine cu nevoie de relaxare și odihnă.

Capricorn

Debutul săptămânii le aduce inspirație și o stare sufletească bună. Urmează zile marcate de îngrijorare cu privire la situația financiară și modul în care banii sunt cheltuiți. Sfârșitul de săptămână îi pune pe drumuri sau le aduce vizite.

Vărsător

Nu sunt foarte energici la începutul acestei săptămâni. Preferă să-și păstreze energia și își vor canaliza atenția spre planificarea lucrurilor prin care au trecut sau a activităților ce urmează să le întreprindă. Zilele de miercuri și joi aduc nevoia de a schimba ritmul. Doar spre sfârșit de săptămână vor reuși să se mobilizeze pentru a rezolva ce și-au propus

Pești

Un început de săptămână bun și pentru acești nativi. Au parte de proiecte și acțiuni care le pot aduce succes și admirația celor din jur. Sunt generoși. La mijlocul intervalului vor vedea doar lucrurile care nu au ieșit cum și-ar fi dorit, au așteptări prea mari și se vor plânge neîntemeiat. Sfârșitul săptămânii trezește nevoia de a-și asculta sufletul și de a analiza unele momente dificile întâmpinate.

ADVERTISEMENT