Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 3 iulie 2020. Dezamăgiri în dragoste pentru Gemeni

03.07.2020 | 09:54
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 3 iulie 2020 Dezamagiri in dragoste pentru Gemeni
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 3 iulie 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru ziua de vineri, 3 iulie 2020, anunță situații tensionate pentru unii dintre nativi, în timp ce alții au parte de dezamăgiri în dragoste și la locul de muncă.

Astrologul a prezentat evenimentele care au loc pe parcursul acestei zile în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena 3 unde a dezvăluit ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

ADVERTISEMENT

Potrivit astrologului, această zi nu este potrivită pentru a ne face dreptate, ci mai degrabă pentru a ne relaxa și a căuta libertatea departe de agitația cotidiană.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 3 iulie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Aștepți cu sufletul la gură un document din partea autorităților, însă nu pare că vine prea repede. Relațiile tensionate s-ar putea răsfrânge și asupra vieții personale, mare atenție.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai făcut câteva investiții majore, de aceea trebuie să fii cu ochii în patru când vine vorba de partea financiară. S-ar putea să nu obții rezultatele pe care le dorești.

Gemeni

Se anunță dezamăgiri pe plan sentimental, cât și în cercul de prieteni unde ai putea fi trădat de o persoană dragă în care ai maximă încredere.

ADVERTISEMENT

Rac

Situație tensionată la locul de muncă unde cineva își asumă meritele pentru proiectele la care ai muncit atât de mult. Dezamăgirea este mare pentru că este vorba de un amic.

Leu

Ai senzația că nimeni nu înțelege prin ce treci. Stai departe de agitație, ai nevoie de libertate. Ia o pauză și mergi într-o vacanță scurtă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Discuții în familie legat de venituri și calcule financiare. Ai mare nevoie de sprijinul celor dragi care ți-au fost mereu aproape, mai ales la greu.

Balanță

Ești pe ochii pe o persoană pe care o suspectezi că a făcut ceva greșit. Înainte de a-i pune o etichetă fă cercetări, stai în ședințe.

Scorpion

Ai o senzație vagă că ai pierdut o oportunitate majoră legat de bani. Nu este cazul să te superi degeaba, timpul și-a spus deja cuvântul în acest sens.

Săgetător

Ești foarte orgolios și te crezi superior celorlalți. Crezi că le știi pe toate și adevărul este de partea ta, dar din păcate nu este chiar așa.

Capricorn

O zi ideală pentru a repara lucrurile stricate în familie. Nu este exclus să repari și anumite obiecte stricate prin locuință.

Vărsător

O gafă făcută în trecut se întoarce împotriva ta. A venit momentul să renunți la vechile judecăți și să-ți schimbi felul de a vedea lucrurile.

Pești

Preocupări financiare. Te gândești tot mai des cum să-ți păstrezi banii și ajungi să-i pui deoparte într-o pușculiță pentru perioada următoare.

 

ADVERTISEMENT