Horoscop chinezesc iulie 2019: Dragonii și Tigrii pornesc într-o călătorie inițiatică

Daniel Șuta   
în HotNews
25/06/2019, 17:49
Horoscop chinezesc iulie 2019: Dragonii și Tigrii pornesc într-o călătorie inițiatică
Horoscop chinezesc pentru miercuri, 17 iunie 2020. Bivolii pot cunoaște o persoană importantă. Sursa foto: Youtube

Potrivit horoscopului chinezesc pe luna iulie 2019, Dragonii și Tigri se apropie mai mult de latura spirituală a vieții și fac o serie de schimbări fundamentale în viața lor. Luna iulie este una cu de toate. Vor fi zile în care zodiile vor trece de la agonie la extaz și invers. Cu toate acestea, cea de-a șaptea lună din an are toate datele de a deveni una a clarificărilor conflictelor de ordine interioară.

Horoscop chinezesc iulie 2019 pentru toate zodiile

Este o lună extraordinară pentru acei nativi care vor să repare anumite greșeli, în special cele făcute la locul de muncă. La capitolul viață sentimentală lucrurile se pot complica destul de des pentru că este o perioadă plină de provocări, o perioadă în care Cupidon se va juca cu hormonii tuturor.

Dragon

Nativii Dragon au parte de tot felul de experiențe inițiatice. Redescoperă anumite aspecte legate de spiritualitate și chiar le place felul în care reușesc să vadă viața, dincolo de părțile ei practice.

Tigru

Nativii Tigru sunt puși în niște situații destul de noi, situații care le vor deschide chakrele. Vor avea parte de experiențe revelatoare, momente care îi vor face mai profunzi. Redescoperă, cu alte cuvinte, divinitatea.

Luna iulie, una plină de experiențe dintre cele mai frumoase pentru zodii. Sursa foto: California Psychics

Șarpe

Șerpii din zodiacul chinezesc au o lună bună din toate punctele de vedere. Sunt chemați la tot felul de evenimente de la care nu au cum să lipsească: zile de naștere, cununii, majorate etc.

Maimuță

Nativii Maimuță își definitivează anumite planuri mai vechi și încep să acționeze cu mai multă bucurie și cu mai mult curaj. Vor face pași importanți pentru a-și îndeplini câteva din dorințele cele mai importante.

Cocoș

Nativii Cocoș vor fi în lumea lor toată luna. Nu a existat nicio lună atât de norocoasă pentru ei cum este luna lui Cuptor. Primesc totuși un avertisment din partea astrelor: să aibă foarte mare grijă la vicii!

Oaie

Nativii Oaie o cam fac de oaie în luna iulie! Nimeresc în conflicte care nu le aparțin și se debusolează foarte ușor.

Câine

Acești nativi sunt preocupați de forma lor fizică și vor începe un program numai bun pentru a fi bucuroși de aspectul lor.

Mistreț

Nativii Mistreț se pregătesc de călătorii. Luna iulie este una a experiențelor dintre cele mai felurite, poate chiar pe alte continente.

Șobolan

Nativii Șobolan sunt și ei norocoși în luna iulie, mai ales din punct de vedere amoros. Lucrurile vor fi extraordinare pentru ei.

Iepure

Nativii Iepure pot pierde sume importante de bani dacă nu sunt atenți la cum gestionează anumite cheltuieli.

Cal

Caii din zodiacul chinezesc vor fi în centrul atenției toată luna. Sunt vedetele perioadei următoare și se vor remarca fără nicio problemă chiar și în cele mai selecte și pretențioase cercuri sociale.

Bivol

Bivolii din zodiacul chinezesc vor câștiga anumite pariuri și asta le va crește stima de sine. Se îmbogățesc.

Închide ×