News

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Zodiile care vor trece prin clipe grele vara asta

22.06.2019 | 12:40
Horoscop cu Mihai Voropchievici Zodiile care vor trece prin clipe grele vara asta

Odată cu Solstițiul de Vară, cel de-al treilea anotimp și-a intrat pe deplin în drepturi și din punct de vedere astrologic, fapt ce aduce o serie de schimbări importante pentru majoritatea semnelor zodiacale. De aceea, Mihai Voropchievici vine cu sfaturi prețioase pentru ca nativii să facă față tuturor provocărilor ce se întrevăd în următoarea perioadă.

Berbecii au probleme în dragoste

Avertismentul cunoscutului astrolog și numerolog îi vizează în special pe cei născuți în zodia Berbecului, întrucât veștile nu se anunță printre cele mai bune în următoarea perioadă, aflată sub semnul neprevăzutului.

Cele mai multe probleme pentru acești nativi pot apărea în plan afectiv, viața sentimentală fiind practic punctul nevralgic în această vară. Mai mult decât atât, nu este exclus ca tensiunile din relația cu persoana iubită să producă o ruptură definitivă, de aceea Mihai Voropchievici îi sfătuiește pe Berbeci să aibă răbdare și să trateze fiecare situație pas cu pas.

Runele lui Mihai Voropchievici aduc vești importante pentru nativi. Sursa foto:antena3.ro
Runele lui Mihai Voropchievici aduc vești importante pentru nativi. Sursa foto:antena3.ro

Fecioarele trăiesc din amintiri

Gemenii se află, la rândul lor în căutarea dragostei și a armoniei în relația cu partenerul de viață, numai că astfel de obiective  nu pot fi atinse fără strădanie. Astrologul recomandă ceva mai multă cumpătare și în plan financiar, pentru că acești nativi au tendința să arunce cu banii în lunile de vară.

Nici cei născuți în zodia Fecioarei nu au parte de mai mult noroc, atunci când vine vorba despre dragoste, mai ales prin prisma tendinței de a ține partenerii la distanță, hrănindu-se în schimb cu amintiri. Mihai Voropchievici îi sfătuiește, însă, să se concentreze mai mult asupra prezetului. Nici sănătatea nu este un aspect de neglijat, mai ales că lunile de vară aduc o încărcătură negativă din acest punct de vedere. În ceea ce privește cariera, eforturile care nu vin la pachet și cu o bună organizare, pot declanșa haosul.