Life

Horoscop iubire pentru 2021. Ce zodii au parte de ghinion în plan sentimental

21.12.2020 | 11:32
Horoscop iubire pentru 2021 Ce zodii au parte de ghinion in plan sentimental
Horoscop iubire pentru 2021. Ce zodii au parte de ghinion în plan sentimental. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru anul 2021 aduce în plan sentimental multe dezamăgiri și relații spulberate, puține zodii fiind norocoase la acest capitol. În schimb, nativii se redescoperă mai mult pe plan personal. 

Iubirea este un sentiment greu întâlnit în perioada următoare, cei îndrăgostiți fiind sfătuiți să țină și cu dinții de relația actuală. Nu este o vreme pentru a strica, ci mai degrabă pentru a repara tot ce ține de trăiri, emoții și dragoste.

ADVERTISEMENT

Descoperă care sunt nativii care au parte de iubire în anul 2021, dar și cine sunt persoanele care, din păcate, se confruntă cu situații neplăcute din partea partenerului de viață.

Horoscop 2021 pentru dragoste, pentru toate semnele zodiacale

Berbec

În sfârșit, ești dispus să lași deoparte relațiile pasagere pentru a te concentra pe o singură persoană. Tot ce trebuie să faci este să-ți găsești jumătatea, și nu va fi ușor să o întâlnești. Ai nevoie de multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Taur

Totul este lapte și miere în viața ta, în special în plan sentimental. Iubești și ești iubit în aceeași măsură de partenerul de viață care te răsfață în orice clipă și are grijă să-ți facă pe plac indiferent de situație.

Gemeni

S-ar putea să te confrunți cu ceva probleme și discuții în contradictoriu cu persoana iubită. Vezi în ce direcție îndrepți conversațiile, sunt șanse mari să ieși șifonat sau chiar fără partener.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești luat prin surprindere de un val de iubire cum n-ai mai întâlnit până acum. Profită de fiecare clipă alături de cineva care-ți împărtășește sentimentele. Adună cât mai multe amintiri.

Leu

Dezamăgirile din trecut își spun cuvântul în continuare. Nu mai ai încredere în absolut nimeni și te gândești tot mai serios să stai singur o perioadă mai lungă de timp.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai o relație de lungă durată, dar ești tentat să încerci și altceva. Din păcate, îți place să joci la două capete, lucru care va ieși la iveală mai devreme sau mai târziu. Ai mare grijă ce vrei să faci!

Balanță

Este posibil să te îndrepți spre altar, totul ține de cum te comporți în lunile următoare cu jumătatea ta. Urmează drumul pavat cu intenții bune, nu te abate de la calea pe care ai plecat deja.

Scorpion

Te bucuri de foarte multă iubire, poate nu din partea partenerului de viață, însă ești înconjurat de dragoste la orice pas. Fă Rai din ceea ce ai, nu uita că bucuria vine din toate acele lucruri mărunte.

Săgetător

Experiențe de neuitat se anunță la orizont. Trăiri intense și emoții puternice, lasă-te puțin dus de următorul val și vezi unde te duce. S-ar putea să ai parte de surprize inedite.

Capricorn

Cunoaște-ți mai bine partenerul de viață înainte de a lua o decizie radicală. Se cere prudență și precauție maximă. Vezi ce spun cei din jur despre cel de lângă tine.

Vărsător

Renunță la acea iubire bolnavă. Cât mai vrei să-ți faci rău? Nu ajungi nicăieri dacă ierți iar și iar. Ia-ți inima în dinți și abandonează relația în care nu te mai simți deloc în apele tale.

Pești

Alergi după mai mulți iepuri în același timp și îți place aventura. Momentan de bucuri din plin de acest joc, însă mai târziu s-ar putea să vezi lucrurile altfel.

ADVERTISEMENT