News

Horoscop karmic de weekend. Zodiile care au parte de tensiuni

01.05.2019 | 15:45
Horoscop karmic de weekend Zodiile care au parte de tensiuni

Potrivit horoscopului karmic, în acest weekend, zodiile de aer vor sta în tensiune continuă. De asemenea, au și tendința de a risca să se dezică de anumiți oameni. Vizați de astre sunt nativii zodiei Gemeni, care vor simți ce înseamnă trădarea.

Horoscop karmic de weekend

Mai mult, din cauza sentimentelor negative trăite, vor lua decizii la cald și pot regreta ceea ce hotărăsc. Printre zodiile vizate de astrologi mai sunt și Balanțele, care sunt prinse în mijlocul unui conflict.

Horoscop karmic de weekend. Zodiile care au parte de tensiuni
Zodiile care au parte de tensiuni

Zodiile de apă

Racii vor avea parte de un weekend plin de confuzie. De altfel, ai au avut și încă mai au câteva zile de tras în urma unor greșeli apărute în relația lor de iubire.

Scorpionii nu vor fi în apele lor în weekendul ce vine cu pași repezi. Este posibil ca starea lor să fie de la vreme, căci precum e afară, așa se vor simți și ei.

Peștii vor avea un weekend frumos și chiar destul de interesant. Este momentul pentru a descoperi noi prieteni și de a renunța la cei pe care îi considerau apropiați.

Zodiile de foc

Berbecii nu au scăpare și trebuie să recunoască unde au greșit. De altfel, nativii zodiei au la dispoziție 7 zile să repare erorile.

Leii tind să demonstreze că știu tot, dar va apărea cineva care îi va pune în ”pătrățica” lor.

Săgetătorii sunt bucuroși, căci reiau legături mai vechi. Este vorba poate de prieteni vechi ori rude îndepărate.

Zodiile de pământ

Taurii au planuri bine puse la punct, dar vacanța lor va fi dată peste cap de un eveniment mai puțin plăcut petrecut în familie.

Fecioarele continuă să-și construiască visele. Mai bine spus, să se reconstruiască, căci de ceva vreme sunt într-o transformare continuă.

Capricornii vor avea parte de multă iubire în acest weekend. Dacă nu au o persoană alături, Cupidon va face tot posibilul pentru a o aduce.