Life

Horoscop karmic pentru luna august 2020. Fecioarele, Capricornii și Leii vor străluci la toate capitolele

15.07.2020 | 12:12
Horoscop karmic pentru luna august 2020 Fecioarele Capricornii si Leii vor straluci la toate capitolele
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru luna august 2020: Urmează o perioadă extrem de interesantă pentru foarte multe semne zodiacale. Cea de-a opta lună din an aduce surprize de proporții mai ales în viețile Fecioarelor, Leilor și Capricornilor.

Horoscop karmic pentru august 2020

Zodiile de apă. Racii, Scorpionii și Peștii trebuie să definitiveze anumite planuri de care s-au apucat încă de la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Peștii sunt în continuare restanți cu anumite decizii și vor face tot posibilul să se reorienteze profesional, iar unii vor renegocia anumiți termeni din contractele care i-au făcut să mustăcească destul de mult în ultima vreme.

Zodiile de foc. Leii se vor bucura în sfârșit de o turnură pozitivă în viața lor, în sensul că sunt șanse mari să se îmbogățească mai ales în a doua jumătate a lunii.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt în continuare în stand-by pe planul carierei și nu trebuie să riște oricât de încrezători ar fi că lucrurile sunt pe făgașul normal. Răbdarea e de aur în aceste momente.

Vărsătorii sunt săgetați de Cupidon

Săgetătorii se echilibrează și iau cele mai bune decizii pentru sănătatea lor, pentru situația lor sentimentală și nu numai.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ. Taurii muncesc din greu și obțin rezultate spectaculoase. Le este recunoscută în sfârșit autoritatea pe care au pierdut-o din cauza îmbârligătorilor care s-au aciuat în anturajul lor în ultima perioadă.

Fecioarele strălucesc în luna august, cea mai norocoasă din an, de altfel, pentru ele. S-ar putea ca unele să dea lovitura în business.

ADVERTISEMENT

Capricornii au parte și ei de un noroc neașteptat. Unul din proiectele lor de viață devine în sfârșit realitate.

Zodiile de aer. Gemenii, Balanțele și Vărsătorii trec prin tot felul de stări contradictorii. Una spun și alta fac, iar asta îi determină să ia de multe ori decizii nefaste.

Vărsătorilor li se arată o iubire nouă în cale, o dragoste fierbinte, care ar putea fi mai mult decât o aventură de-o vară.

 

ADVERTISEMENT