News

Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 iunie 2019. Zodiile de aer riscă totul pe o carte

23.06.2019 | 14:52
Horoscop karmic pentru saptamana 2430 iunie 2019 Zodiile de aer risca totul pe o carte
Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 iunie. Sursa foto: learnreligions.com

În horoscopul karmic pentru săptămâna cuprinsă între 24 și 30 iunie 2019, zodiile de aer vor risca totul pe o carte. Vor face o serie de alegeri care pot fi ori benefice pe termen lung, ori extrem de dezavantajoase. Este o perioadă plină de încercări care se înscrie într-o suită de schimbări ce vor avea loc în viețile tuturor nativilor, până la urmă.

Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 iunie 2019: Gemenii și Vărsătorii riscă tot

Zodiile de aer: Gemenii au parte de o săptămână bună, dar pot da tuturor șanselor cu piciorul pentru că vor să riște sume mari de bani pentru niște proiecte despre care nu au încă suficiente date, ci doar o ambiție și o intuiție puternice. Vărsătorii vor face același lucru, doar că de data asta e vorba despre parcursul lor profesional. Balanțele au o săptămână karmică plină de datorii. Unele persoane revin în viața lor cu tot felul de reproșuri.

Zodiile de apă: Racii sunt puși pe investigat. Vor fi extrem de sceptici cu privire la persoana iubită și au parte de tot felul de momente în care se vor simți neînțelese. Gelozia lor ar putea duce la un final de relație abrupt.

Leii și Berbecii au provocări uriașe din partea astrelor. Sursa foto: fabriciovenancio.com.br

Leii și Berbecii se joacă cu focul

Scorpionii primesc niște semnale importante în legătură cu viitorul lor profesional. Nu mai e timp de răzgândire, nu mai e timp de amânări. Unele lucruri se pot schimba pentru ei într-o clipită. Peștii, pe de altă parte, sunt norocoșii săptămânii. Vor primi vești din străinătate cu efect motivațional.

Zodiile de foc: Leii și Berbecii fac ce fac și ajung în gura lupului. Au talentul de a-și băga coada peste tot și asta le va aduce multe deservicii. Este indicat să fie mai ponderați în dialogurile în contradictoriu cu cei din jur, chiar dacă au dreptate.

Săgetătorii au un conflict interior care persistă de mai bine de câteva săptămâni. Nu apare o rezolvare, dar apar oportunități noi care îi vor face să mai uite de necazurile pe care ei și le creează cu imaginația lor bogată.

Zodiile de pământ: Taurii sunt pregătiți pentru un salt rapid și calitativ din punct de vedere carieristic. Sunt protejați de astre până la finalul acestei luni. Cât despre Capricorni, aceștia devin mai vocali și mai sociabili, semn că au înțeles că trebuie să schimbe tactica.

Fecioarele se vor lovi de multe ghinioane, dar vor ajunge să se obișnuiască. Ba chiar se vor amuza și vor aștepta următorul hop de trecut. Au norocul că sunt firi extrem de puternice.