News

Horoscop luna mai! Marte dă peste cap viața zodiilor. Nativii care au parte de adevărate furtuni

16.05.2019 | 15:38
Horoscop luna mai Marte da peste cap viata zodiilor Nativii care au parte de adevarate furtuni

Astrologii prezintă horoscopul lunii mai pe o perioadă de 6 săptămâni, în care Marte va tranzita pe rând fiecare dintre cele 12 zodii. Vorbim așadar despre planeta acțiunilor, confruntărilor și impulsurilor primare, care va aduce momente neplăcute pentru cea mai mare parte a nativilor.

Cum influențează planeta Marte zodiile

Spre exemplu, prezența planetei Marte în Rac, un nativ puternic influențat de valori precum familia, propiul cămin, stabilitate pe toate planurile, va  contribui la acea forță prin care să construiești fundația pentru ceea ce te face să te simți emoțional în această viață.

Pentru restul nativilor, aceste 6 săptămâni vor aduce schimbări importante, dar și posibilitatea explorării celor mai adânci insecurități. Este vorba despre diverse fobii, resentimente, sau așa-numite cârlige emoționale rămase din copilărie.

Marte va traversa fiecare zodie în următoarea perioadă. Sursa foto:antena3
Marte va traversa fiecare zodie în următoarea perioadă. Sursa foto:antena3

Berbec

Dacă ești născut în zodia Berbec, trebuie să știi că Marte te ajută să-ți canalizezi toate eforturile asupra familiei. Sfatul astrologilor este să-ți vizitezi mai des părinții și bunicii, dar evită eventualele certuri în următoarea perioadă.

Taur

În următoarea perioadă vei simți nevoia unor schimbări în viața, fie că vorbim despre ruperea unor relații care nu mai funcționează de vreme lungă, sau pur și simplu mici modificări în gospodărie. Ai multă energie, însă trebuie să o folosești responsabil.

Gemeni

Se anunță o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar pentru acest nativ. Ești motivat să faci bani și, chiar dacă îți place să menții lucrurile ușoare si nesolicitante, fii cu băgare de seamă. Aspectele de valoare de sine pot ieși la iveală și au rădăcini adânci tocmai din copilărie sau adolescență.

Rac

Racii se vor confrunta cu probleme de sănătate în următoarea perioadă. Sfatul astrologului este să nu te sperii, încearcă să-ți păstrezi calmul și să rămâi optimist, toate problemele trec. Te așteaptă zile mult mai bune, în curând.

Leu

Pentru nativii din zodia Leu, luna aprilie vine cu noi oprtunități în plan profesional. Schimbarea locului de muncă s-ar putea dovedi alegrea perfectă, însă ai grijă cum îți cheltui banii. Astrologii îi avertizează mai ales pe cei cu credite mari.

Fecioară

Fecioarele nu stau foarte bine, mai ales din perspectiva stării de sănătate în următoarea perioadă. Nici în plan sentimental nu o duci tocmai bine. Ai grijă, comunicarea cu persoana iubită poate fi foarte deficitară. Încearcă să eviți disputele inutile.

Balanță

Nativii din Balanță trebuie să fie foarte atenți la problemele stomatologice. Nu le neglija, pentru că situația s-ar putea agrava. Nu lăsa astenia de primăvară să te inducă în eroare.

Scorpion

Scorpionii vor elimina în  această perioadă persoanele negative din jurul lor. Este timpul să vă eliberați de cei care nu v-au adus altceva decât probleme. Lăsați în urmă toate amintirile neplăcute, care nu încetau să vă bântuie.

Săgetător

Pentru nativii din Săgetător, luna aprilie aduce o perioadă de liniște și relaxare. Veți avea ocazia să vă încărcați bateriile, alături de familie și cei dragi. Profitați de zilele libere pentru a vă odihni.

Capricorn

Pentru Capricorni, urmează o perioadă cu lucruri bune, mai ales în plan sentimental. Nu este exclus să apară schimbări de bun augur și în privința vieții profesionale. Vă așteaptă noi oportunități și poate ar fi indicat să le dați curs.

Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să fie atenți în privința problemelor de sănătate. Pe de altă parte, în luna aprilie, norocul vă poate surâde din punct de vedere emoțional. Cei care nu sunteți implicați într-o relație, nu este exclus să vă întâlniți sufletul pereche.

Pești

În următoarea perioadă, Peștii au tendința să devină prea euforici. Astrologii vă recomandă să fiți precauți, pentru că o astfel de atitudine poate aduce conflicte cu persoanele dragi.