Life

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021. Probleme de sănătate pentru unele zodii

25.12.2020 | 18:58
Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 27 decembrie 2020  2 ianuarie 2021 Probleme de sanatate pentru unele zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021 aduce probleme de sănătate pentru unele dintre zodii la final de an. 

Din cauza conjuncției Lună Neagră – Uranus Retrograd, șase zodii s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate la trecerea dintre ani. Astrologul a dezvăluit pentru kfetele.ro previziunile astrelor și cum vor fi acestea afectate în ultima săptămână din an.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos care sunt întâmplările care vor avea loc în viața fiecăruia dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Berbecii trebuie să fie atenți la starea lor de sănătate și să conștientizeze valorile kironiene, întrucât dictează Kiron pentru ei. S-ar putea ca aspecte din trecut sau chir din viețile anterioare să îi influențeze pe acești nativi.

ADVERTISEMENT

Taur

Nativii Tauri se confruntă și ei cu probleme legate de sănătate. La trecerea dintre ani are loc o conjuncție Luna Neagră – Uranus Retrograd, care vizează mai multe aspecte, printre care relațiile cu ceilalți.

Gemeni

Gemenii se pot confrunta cu probleme medicale greu de detectat chiar și cu cele mai avansate tehnologii, iar totul se întâmplă din cauza cvintilului Axei Karmice cu Lilith și Uranus Retrograd. Multe boli se pot agrava în următorul an.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii trebuie să-și ia sănătatea în serios atât acum, cât și la trecerea dintre ani și în 2021. Eclipsa Parțială de Lună și Eclipsa Totală de Soare a influențat această zodie, care este sfătuită să aibă mai multă grijă la acest aspect.

Leu

Nici pentru Lei nu va fi o perioadă ușoară în planul sănătății. Nu se poate vorbi despre o situație valabilă pentru toți nativii acestei zodii ci, mai degrabă, pentru fiecare dintre ei. Nu este obligatoriu ca problemele de sănătate să0i afecteze pe toți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este posibil ca Fecioarele să exagereze atunci când vine vorba de anumite lucruri. Mercur și Soarele din Capricorn la începutul lui 2021 afectează astrograma acestei zodii. Trebuie să țină cont de semnalele pe care Universul le transmite.

Balanță

Anumite tulburări din interior și exterior ar putea afecta sănătatea nativilor Balanță. Aspectele care influențează starea de sănătate sut legate de viața amoroasă, familie și de faptul că nativii nu-și cunosc misiunea karmică cu care s-au născut.

Scorpion

Căsătoriile și relațiile nepotrivite le pot cauza probleme serioase nativilor din zodia Scorpion, mai ales legate de sănătate. Soarele natal face opoziție cu Lilith și Uranus Retrograd din Taur, aceasta fiind cauza problemelor cu care se va confrunta această zodie.

Săgetător

Nici sănătatea nativilor Săgetător nu este în siguranță. De asemenea, vor exista probleme și întrebări legate de actualele relații amoroase, dar și de cele din trecut sau din viețile anterioare.

Capricorn

Pot exista afecțiuni ascunse la nivel de sănătate, așa că reprezentanții zodiei Capricorn trebuie să fie precauți, mai ales că problemele se pot agrava.

Vărsător

Poate că o idee ingenioasă va readuce normalitatea dinaintea pandemiei, la care visează toți. Vărsătorii sunt influențați de cuadratura dintre Jupier și Saturn cu tandemul Uranus Retrograd-Lilith din Taur și ar putea găsi rezolvarea pentru situația omenirii.

Pești

Este foarte important ca nativii Pești să aibă grijă de ei, mai ales că aspecte din viața personală le-ar putea afecta sănătatea. Totodată, aceștia vor face cercetări pentru a opri evoluția pandemiei.

ADVERTISEMENT
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat...
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat să-şi oprească un strănut. Avertismentul medicilor
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și...
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară,...
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară, la Timiş: "Oamenii vor fi mai fericiți"
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român....
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român. Suma a fost făcută publică
Sofia Vergara a pozat nud la 51 de ani! 'Vei spune Dios Mio...
Sofia Vergara a pozat nud la 51 de ani! 'Vei spune Dios Mio (Dumnezeule!)' FOTO
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție...
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce...
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce pensie incredibilă are actrița
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit...
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit să oprească un protest față de primar
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte...
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”