Life

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 4-10 octombrie. Racii au de înfruntat anumite provocări

03.10.2020 | 15:14
Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 410 octombrie Racii au de infruntat anumite provocari
ADVERTISEMENT

Astrologul Mariana Cojocaru vine cu noi previziuni în legătură cu întâmplările și provocările zodiilor pentru săptămâna 4-10 octombrie. Conform horoscopului săptămânal, nativii vor fi puși la încercare.

De asemenea, unii nativi trebuie să fie atenți la starea de sănătate, potrivit horoscopului prezentat în cadrul la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Astrologul avertizează asupra unui aspect important și anume restanțele, care trebuie înțelese și rezolvate cât mai repede pentru a nu aduce o influență negativă asupra vieții.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 4-10 octombrie, pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Kiron Retrograd din Berbec va fi în opoziție cu Soarele, poziționat în cel de-al doilea decan al Balanței. Dorința fiecărui om este să evolueze în sensul bun de-a lungul vieții. Prin urmare, restanțele nu trebuie lăsate nerezolvate, iar lecțiile de viață trebuie asimilate.

ADVERTISEMENT

Taur

Săptămâna va începe cu o conjuncție a lui Uranus Retrograd cu Luna. Pentru nativii din zodia Taur, restanțele sunt individuale și trebuie să fie înțelese dintr-o perspectivă karmică. Fiecare individ în parte are o astrogramă complexă karmică pe care sunt vizibile aceste restanțe.

Gemeni

Soarele din Balanță va face opoziție cu Kiron Retrograd din Berbec. Astfel, primul aspect important este dragostea, apoi cariera și orientarea în viață a fiecăruia. Sănătatea este al treilea aspect la care trebuie să fiți atenți. Nu este necesar ca lucrurile să se desfășoare în aceeași ordine.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii vor avea parte de numeroase încercări de-a lungul săptămânii, fie că este vorba de viața personală, profesională sau relațiile cu cei din jur. În plus, trebuie să aveți grijă la sănătate.

Leu

Venus a intrat în fecioară și a părăsit constelația de care aparțineți. Se anunță o săptămână prosperă pe plan sentimental și veți avea parte de dragoste din plin.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt avertizați că vor avea parte de încercări grele în viața profesională. De asemenea, Soarele Natal se află în opoziție cu Neptun Retrograd, ceea ce reflectă anumite aspecte din trecut care nu au fost rezolvate.

Balanță

Soarele este aflat în al doilea decan al Balanței și se află în opoziție cu Kiron Retrograd din Berbec. Acest lucru anunță o perioadă grea în legătură cu restanțele karmice. Aveți parte de provocări în viața profesională, dar și în familie sau în relațiile cu cei apropiați. Sănătatea ar trebui să fie și ea un semnal de alarmă.

Scorpion

Nici nativii Scorpioni nu sunt feriți de o perioadă grea săptămâna aceasta. La fel cum este valabil și la restul semnelor zodiacale, restanțele trebuie rezolvate, altfel nu veți reuși să vă dezvoltați personal și să mergeți mai departe.

Săgetător

Opoziția Soare-Kiron Retrograd va afecta atât viața sentimentală, care va fi surprinsă de un eveniment neașteptat, cât și cariera, pentru cei care nu-și cunosc misiunea karmică. Nici sănătatea nu trebuie neglijată în săptămâna ce urmează.

Capricorn

Este posibil să vă simțiți debusolați în această săptămână, iar cauza este neînțelegerea restanțelor de tip karmic și, implicit, nerezolvarea lor. Veți avea dificultăți în a merge mai departe dacă nu rezolvați acest aspect.

Vărsător

Restanțele de car vor avea parte nativii Săgetători sunt de natură familială, relațională și sentimentală. Este important să aveți grijă la probleme care ar putea să apară. De altfel, cariera se află într-o legătură directă cu sănătatea. Cea din urmă are legătură directă cu karma personală și cu evoluția în plan psihologic.

Pești

Viața sentimentală și greșelile din trecut sunt aspectele pe care le vizează restanțele de tip karmic. Pentru a merge mai departe, acestea trebuie înțelese, pentru a nu vă afecta viitorul și chiar sănătatea.

ADVERTISEMENT