Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 12 februarie 2022. Leii se gândesc la căsătorie

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 12 februarie 2022. O zi de weekend cu multe provocări pentru semnele zodiacale. Iată ce au rezervat astrele pentru a șasea zi a săptămânii.
12.02.2022 | 10:00
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 12 februarie 2022 Leii se gandesc la casatorie
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă 12 februarie 2022. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a transmis horoscopul zilei sâmbătă, 12 februarie 2022. Astăzi am putea face lucruri pe care le-am tot evitat de-a lungul timpului.

Echilibrul sufletesc dobândit ne va ajuta să fim mai curajoși în îndeplinirea scopurilor noastre. Trei este vibrația zilei și ar trebui să spunem cu adevărat ceea ce gândim.

ADVERTISEMENT

Berbec

Cineva vă va face o vizită surpriză. De la această pesoană ați putea primi și o veste bună, importantă pentru cariera voastră.

O să mai primiți invitații în anumite locații pe care le-ați putea accepta chiar și pentru scurt timp. O să vă prindă bine, potrivit horoscopului prezis de Neti Sandu.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurilor, veți fi scoși din conul de umbră în care v-ați afundat în ultima vreme. Asta datorită unui eveniment neașteptat sau unei petreceri, botez.

Ați putea face și o mică plimbare până în locul natal, iar odată ajunși acolo vă gândiți ca să rămâneți peste noapte.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Veți merge în vizită la o rudă, frate sau soră, dintr-un alt oraș. Vă veți încărca cu o gură de oxigen și vă veți elibera de grijile cotidiene.

Pentru că aveți nevoie de un moment bun de respiro, veți face și puțin sport sau veți merge la o întâlnire cu cineva de care vă place.

ADVERTISEMENT

Rac

Cineva vă va sări în ajutor și o să-l primiți cu multă bucurie, deoarece este legat de o durere sufletească, care vă tot bântuie de ceva vreme.

Nu este exlcusă și o discuție între patru ochi cu persoana în cauză. Veți trece cu vederea multe neînțelegeri dintre voi.

Leu

Veți începe să vă gândiți serios la căsătorie. Veți face planuri și nu vă doriți un eveniment grandios în ceea ce privește marele pas din viața voastră.

Vă veți revedea rude de la care veți primi sfaturi esențiale despre căsătorie, nuntă și alte schimbări din familia voastră.

Fecioară

Cineva care a tot amânat până acum o revedere cu voi va reuși să vă facă o vizită. Va fi un moment plin de bucurie. Se anunță căsătorii în familie, botezul unui copil sau o anivervsare a cuiva drag.

Balanță

O să vă întăriți relațiile cu familia și se anunță clopote de nuntă. Cei apropiați vă vor oferi multe sfaturi bune despre acest eveniment.

Acasă veți avea o atmosferă plină de relaxare, care se va extinde atunci când o anumită persoană va veni la cafea, la invitația voastră.

Scorpionii vor rezolva probleme de cuplu

Scorpion

Scorpionii vor scăpa de apăsările interioare. Vor reuși să-și consolideze relația de cuplu și vor simți că ruga le-a fost, în sfârșit, auzită.

Ar putea face chiar și o mică excursie: la schi, săniuș, acum cât încă mai este puțină zăpadă, la munte.

Săgetător

Săgetătorilor, voi ați putea achiziționa un nou imobil, unde vă doriți să mergeți doar în weekend sau mai multe luni. Se anunță o competiție, căruia veți dedica mult timp.

Capricorn

Vă veți revedea cu cineva cu care ați tot purtat discuții de ceva timp, dar n-ați avut curaj să ieșiți la o cafea. Veți desluși un mister.

Veți afla și un secret al persoanei cu care vă revedeți, fapt care vă va determina să vă schimbați părerea despre ea.

Vărsător

Într-o reuniune de familie veți hotărî ce să faceți cu locuința, mai ales că la unii dintre voi se anunță, la fel, clopote de anunță. Veți mai chema acasă la voi și niște prieteni alături de care vă veți simți foarte bine.

Pești

Persoana iubită vă va oferi a doua șansă în relația de cuplu. Au fost unele tensiuni între voi de curând, dar le veți da uitării.

Veți găsi multe resurse sufletești pentru a merge mai departe. Veți face și o vizită unui bun prieten, unde o să vă simțiți foarte bine.

ADVERTISEMENT