News

Horoscop Neti Sandu 27 aprilie 2019. Ce zodii scapă de probleme în Sâmbăta Mare

27.04.2019 | 08:28
Horoscop Neti Sandu 27 aprilie 2019 Ce zodii scapa de probleme in Sambata Mare

Potrivit horoscopului prezentat de Neti Sandu, în data de 27 aprilie 2019, unele zodii scapă de probleme chiar în Sâmbăta Mare, motiv de bucurie. Vibrația zilei este 9, ceea ce înseamnă că o să avem o altă perspectivă asupra a ce ni se întâmplă.

Horoscop Neti Sandu 27 aprilie 2019

Vedem cu mai multă blândețe și claritate, lucru pentru care învățăm și o lecție de viață. Cei vizați de horoscop, printre alții, sunt în special nativii zodiei Taur. La dragoste stau extrem de bine! Vă perfecționați relația cu partenerul, iar bunătate sărbătorii de Paște vă ajunge prin toți porii.

Horoscop Neti Sandu 27 aprilie 2019. Ce zodii scapă de probleme în Sâmbăta Mare
Ce zodii scapă de probleme în Sâmbăta Mare

Taur

Taurii o parte de multă fericire în Sâmbăta Mare. Vă perfecționați relația cu partenerul de viață și vă armonizați incredibil cu el.

Gemeni

Este posibil să faceți cunoștință cu cineva care nu își va lua ochii de la voi. De altfel, de ceva vreme visați la o relație, așa că cel venit e bine nimerit!

Rac

Nativii zodiei vor primi o vizită din partea unei persoane dragi cu care abia așteptatu să stea la cafea și povești.

Leu

Aveți ceva probleme de sănătate pe care le amânați de multă vreme încoace. În data de 27 aprilie, duceți mașina la reparat ori faceți pregătiri pentru sărbătoarea ce urmează.

Fecioară

Se anunță relaxare, destindere și iubire. Este posibilă o ieșire, în partea a doua a zilei, care este binevenită, în condițiile în care zilele anterioare ați fost extrem de ocupat și stresat.

Balanță

Este prevăzută o ieșire și pentru Balanțe! Apar situații noi, care vă fac să vă repoziționați relația cu partenerul de viață.

Scorpion

Aveți oportunitatea de a întâlni un om de afaceri care dorește un parteneriat cu voi. Nu stați pe gânduri! Este momentul perfect pentru a începe un proiect!

Săgetător

Nativii zodiei vor avea o zi de sâmbătă excelentă. Este posibilă o ieșire, o plimbare, oricum, ceva ce vă va relaxa cât ai clipi pentru a o lua de la căpăt săptămâna viitoare.

Capricorn

Capricornii vor avea o zi extrem de interesantă! Este posibil să întâlnească pe cineva de o compatibilitate ieșită din comun cu ei.

Vărsător

Vă înnoiți sau faceți schimbări prin casă, căci v-ați propus, pentru prima dată după mult timp, să faceți ceva cu economiile voastre, să vă bucurați măcar puțin de ele.

Pești

Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută. Poate este vorba despre o aniversare, o petrecere, ori un succes de echipă.

Berbec

Este posibil să luați mai mulți bani pentru că lucrați și în particulat, lucru binevenit, în special în contextul în care suntem în prag de sărbătoare.