Life

Horoscop Neti Sandu: duminică 4 octombrie 2020. Racii își pot cunoaște sufletul pereche

04.10.2020 | 10:07
Horoscop Neti Sandu duminica 4 octombrie 2020 Racii isi pot cunoaste sufletul pereche
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru 4 octombrie. Iată cum arată previziunile astrologice de duminic, pentru toate zodiile.

Există foarte multă armonie în cuplu, dar și în familie, pentru foarte multe semne zodiacale.

Specialista în astrologie anunță că vor fi zile semnificative și pentru cei care își doresc să își îmbunătățească relația cu superiorii.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru duminică 4 octombrie. Racii pot cunoaște o persoană specială

Berbec

Berbecii au în avantajul lor faptul că sunt copleși de emoție pentru o persoană din trecut. Este vorba de cineva care le-a acaparat total gândurile și la care visează adesea. Pot exista gânduri serioase de mariaj, dar și de întemeierea unei familii.

Taur

Taurii sunt dispuși să își învingă orice emoție pentru a ieși la o întâlnire semnificativă. Există cineva ce are multe să le împărtășească și poate fi vorba de o discuție care să le trezească tot soiul de interese, printre care și cel profesional.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii au de gând să organizeze o reuniune pentru prieteni și apropiați, pentru că au de dat vești. Este posibil să devină o adunare în care ei să devină și starul bucătar, pentru că vor face o masă pentru aceștia.

Rac

Nativul Rac își poate cunoaște partenerul de viață și de drum pe viitor. Poate fi vorba despre o persoană neașteptată din viața lor care să le devină sufletul pereche mult visat. Își pot întemeia chiar o familie și vor discuta direct toate aspectele.

ADVERTISEMENT

Leu

Nativul Leu are toate șansele de partea lui, în aceste zile. Pot prinde ca din zbor o idee, ce le devine aducătoare de foarte mulți bani, în afaceri. Se bucură de un succes total dacă vor implementa o astfel de sugestie ce poate veni și din partea prietenilor.

Fecioară

Fecioarele au de gând să se bucure de momente unice alături de familie. Nativii cu copii îi pot duce pe aceștia într-un parc de agrement sau într-o excursie mult promisă.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele au parte de o întâlnire emoționantă ce se poate lăsa cu planuri de viitor importante. Nu trebuie să se grăbească în deciziile pe care le iau astăzi.

Scorpion

Scorpionii primesc vizita cuiva de departe și se bucură de absolut toate detaliile acestui aspect al vieții lor. Vor primi atenția cuvenită și se vor putea relaxa complet.

Săgetător

Săgetătorii au nevoie de mai multă odihnă, dar nu vor refuza o ieșire în aer liber cu prietenii lor, dacă se ivește ocazia.

Capricorn

Capricornii pot primi și ei o invitație pe cinste la un spectacol, dar nu sunt atât de convinși că vor să se afle în societate. Ar putea avea șansa să strălucească dacă își vor călca pe inimă și vor ieși cu apropiații.

Vărsător

Vărsătorii pot ajunge la un eveniment la care au ocazia să întâlnească pe cineva pe placul lor. Poate reprezenta o rampă de lansare pentru ei, în planul carierei.

Pești

Peștii au nevoie de o pauză în care să se deconecteze de la activitățile de rutină. Vor putea merge la o întrunire care să le facă cinste și la care să se reconecteze cu cei dragi, potrivit horoscopului prezentat de Neti Sandu, la PRO TV.

ADVERTISEMENT