Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 21 ianuarie 2021. Scorpionul se poate împăca cu persoana dragă

21.01.2021 | 07:47
Horoscop Neti Sandu joi 21 ianuarie 2021 Scorpionul se poate impaca cu persoana draga
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de astrologul Neti Sandu vine cu vești bune în rândul zodiilor, pentru ziua de joi, 21 ianuarie 2021. Nativii au parte de surprize și trebuie să fie receptivi la nou. 

Celebrul cititor în stele de la știrile Pro TV transmite că cele 12 semnele zodiacale dau dovadă de flexibilitate în toate pentru a se putea descurca.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 3, ceea ce înseamnă că nativii îți spun oful, dacă într-un final le-a ajuns până peste cap.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 21 ianuarie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Investiții, dar numai după ce afli cum stai cu banii din cont. Ține cont că trebuie să rămână și o rezervă acolo, în caz de ceva.

ADVERTISEMENT

Taur

Se poate să vă schimbați într-un final mașina personală. Din păcate, sunt lucruri și probleme majore care nu se mai pot rezolva.

Gemeni

Cineva vrea să fiți împreună. Stabiliți de comun acord dacă este cazul să formați un cuplu. De asemenea, discutați unde veți locui.

ADVERTISEMENT

Rac

E nevoie de toată priceperea pentru a salva o situație, plan sau proiect care o să vă aducă bani și venituri mai mari în viitorul apropiat.

Leu

Se poate să faci o mișcare inteligentă și să alegi un proiect care aduce bani frumoși. Totul ține de hotărârile luate în această zi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ați aranjat să vă bucurați de revederea unor oameni, poate undeva prin țară. Poate fi vorba de locuri și peisaje foarte  dragi.

Balanță

Vă dați acordul pentru o colaborare care va deschide niște uși. Se anunță un salt remarcabil pe partea profesională, în carieră.

Scorpion

Încă mai sunt șanse de împăcare cu cineva pe care-l iubiți și pe care nu ați vrea să-l pierdeți. Faceți pasul decisiv în relație.

Săgetător

Vă puneți amprenta pe o lucrare sau proiect care pot deveni foarte importante. Se anunță un pașaport pentru ieșirea din țară.

Capricorn

E momentul să fiți mai înțelegători cu partenerul de cuplu ca să rămâneți conectați. Armonia este subiectul principal al zilei.

Vărsător

Posibilă achiziționarea unor lucruri care să aducă un plus de confort în locuință. Reorganizarea este un subiect foarte important pentru tine astăzi.

Pești

O problemă mai veche revine pentru a fi rezolvată. Este momentul să simți că respiri, poate chiar reușești să salvezi o relație amoroasă.

ADVERTISEMENT