Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 17 mai 2021. Armonie în cuplu pentru două zodii

17.05.2021 | 07:55
Horoscop Neti Sandu luni 17 mai 2021 Armonie in cuplu pentru doua zodii
ADVERTISEMENT

Neti Sandu vine cu horoscopul de luni, 17 mai 2021, o zi în care nativii se reinventează și apelează la resursele interioare pentru a da un alt sens vieții. 

Astrologul de la Pro TV anunță că unele zodii au parte de liniște și armonie în relația de cuplu, poate urmează să facă marele pas cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 8 și nativii trebuie să fie cumpătați atunci când cheltuie banii. Află care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal în prima zi a săptămânii.

Horoscop Neti Sandu: luni, 17 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Te întâlnești cu niște persoane care te-ar putea ajuta cu renovarea casei sau îți fac o schiță de construcție a locuinței.

ADVERTISEMENT

Taur

Se poate să te interesezi de o nouă mașină și să faci totul pentru a face rost de banii de care ai nevoie. Poate reușești să faci un împrumut la bancă.

Gemeni

Ai parte de o reușită. Ți s-au aprobat niște cereri și se rezolvă o situație scrisă, în acte, după mult timp în care nu ți-au fost acordate drepturile.

ADVERTISEMENT

Rac

Te neliniștește o problemă de sănătate și nu trebuie să lași lucrurile așa, altfel vor apărea alte neplăceri la sfârșitul lunii.

Leu

Te caută cineva care vrea să împărtășești o bucurie, să-ți exprimi un punct de vedere sau o idee, o strategie de valoare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate primești bani în plus la salariu și reușești să pui ceva deoparte, să planifici o vacanță pentru această vară.

Balanță

Te întâlnești cu un partener de afaceri și negociați niște condiții de lucru. Poate începeți o colaborare, dacă sunteți pe aceeași lungime de undă.

Scorpion

Există armonie și stabilitate în relația de cuplu, poate treci la următorul nivel cu persoana iubită și vă căsătoriți.

Săgetător

O să reiei o relație de prietenie sau de iubire care a avut parte de suișuri și coborâșuri, dar acum știi ce vrei și ești gata de un nou început.

Capricorn

Se poate să apară cineva în viața ta și o să fie totul bine, pentru că vă înțelegeți perfect și este o relație liniștită și armonioasă.

Vărsător

Este posibil să rezolvi o problemă cu locuința și să te muți, să ai mai mult spațiu pentru lucru și studiu.

Pești

Au dispărut tensiunile din relația de cuplu și relația a ajuns la o anumită maturitate, așa că vei avea parte de armonie.

ADVERTISEMENT