Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 21 decembrie 2020. Balanța duce relația sentimentală la un alt nivel

21.12.2020 | 07:47
Horoscop Neti Sandu luni 21 decembrie 2020 Balanta duce relatia sentimentala la un alt nivel
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de luni, 21 decembrie 2020, aduce evenimente importante pentru toate zodiile. Lucrurile dorite de luni bune se confirmă, în sfârșit, în cursul zilei. 

De asemenea, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai transmite că semnele zodiacale au parte de o zi numai bună pentru domeniul financiar. Așadar, stați liniștiți din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 3, ceea ce înseamnă că cei 12 nativii ai horoscopului sunt sfătuiți să spună lucrurilor pe nume.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 21 decembrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Unește-ți forțele cu o persoană care este dornică de muncă. Doar cu un mic ajutor reușești pe deplin să duci la capăt tot ce ai în minte.

ADVERTISEMENT

Taur

Te gândești tot mai des unde să petreci Crăciunul și celelalte sărbători de iarnă. Pentru unii dintre nativi deja începe vacanța.

Gemeni

Ți se confirmă semnarea unui contract avantajos, mai ales că-ți aduce stabilitate în plan profesional încă de la începutul anului următor.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu mai aștepta până anul următor, poate de sărbători vă gândiți să faceți pasul decisiv în relația de cuplu. Poate chiar ajungeți la altar.

Leu

Posibil să mai achiziționezi obiecte și decorațiuni pentru casă să se bucure toți de sărbători. Nu te uita la bani, o să cam coste.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Veste bună de la o persoană cu care te-ai putea vedea de Crăciun sau înainte de încheierea anului. Totul ține de programul pe care-l ai.

Balanță

Relația sentimentală a atins acel nivel de stabilitate încât vă doriți să o legalizați, și asta cât mai curând posibil. Nu mai aveți deloc răbdare.

Scorpion

Primiți o confirmare. În sfârșit, afli dacă ai dreptul să iei sau să faci ceva de care ai foarte mare nevoie în perioada ce urmează.

Săgetător

Momente de bunădispoziție. Ai prins aripi după ce ai aflat că cineva și-a anunțat vizita de sărbătorile de iarnă. Confirmări multiple.

Capricorn

Sunt șanse mari să primești un bonus sau o primă. Fă acele cumpărături absolut necesare astfel încât să nu rămâi fără cadouri pentru cei dragi.

Vărsător

Achită-te de toate obligațiile financiare înainte de încheierea anului curent, mai ai timp. Pășește în anul următor fără datorii.

Pești

Îți intră bani în cont, se anunță un câștig consistent. Și unde mai pui că ai parte și de alte avantaje financiare în această zi din săptămână.

ADVERTISEMENT