Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 5 aprilie 2021. Gemenii și Racii obțin bani

05.04.2021 | 07:45
Horoscop Neti Sandu luni 5 aprilie 2021 Gemenii si Racii obtin bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 5 aprilie 2021, anunță o zi a recuperărilor și a revenirilor unor persoane în viețile nativilor. De asemenea, unii au de luat niște bani. 

Astrologul de la Pro TV precizează că unele zodii au parte și de surprize în plan personal și chiar sentimental, bucurându-se de revenirea cuiva drag în viața lor.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 5 și nativii vor face curățenie în viața lor, mai ales că se apropie sărbătorile pascale. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: luni, 5 aprilie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Ai o stare generală de bine pentru că ai oameni în jur care au grijă să nu duci lipsă de nimic. Ți se oferă noi ocazii în plan profesional și o să te bucuri numai de reușite.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să dai dovadă de originalitate prin acțiunile tale și să-ți faci reclamă pozitivă prin munca pe care ai depus-o. O să afli unele lucruri care nu au ieșit la suprafață într-o situație și o să înveți din greșelile trecutului.

Gemeni

Ai de luat de undeva o sumă de bani. Înainte de asta, trebuie să te ocupi de semnarea unor documente. Ești aproape de semnarea unui contract cu cineva de la distanță pentru o afacere și totul va ieși așa cum îți dorești.

ADVERTISEMENT

Rac

O să poți obține banii cu care să-ți achiziționezi o casă sau o mașină, poate vei face un împrumut la bancă. Nu este exclus să te asociezi cu cineva și să lucrezi suplimentar pentru a avea niște venituri suplimentare.

Leu

Se poate să înțelegi mai bine o materie care a fost problematică și o să te descurci bine la examene. Te bucuri de niște beneficii din ceva cerut pe piață și te descurci bine cu cheltuielile din casă, nu depășești suma din cont.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O persoană cu care nu te-ai văzut și nu ai vorbit de mult timp are acum un lucru important să-ți comunice. Poate reușești să strângi niște bani, ca să ai o rezervă, dacă urmează o deplasare în viitorul apropiat.

Balanță

Ai parte de o reușită în plan diplomatic. Ți-ai schimbat discursul în relația cu superiorii și ideea ta a fost una bună, pentru că acum vă înțelegeți. Relația cu persoana iubită s-ar putea regla de la sine, fără să fie nevoie să analizezi prea mult situația.

Scorpion

Obiectivul tău principal rămâne locuința și vrei să achiziționezi câte ceva pentru interior sai să-ți cumperi o altă casă. Lucrezi mai mult la job, dar și veniturile sunt pe măsura eforturilor, ca să nu duci lipsă de nimic.

Săgetător

O persoană care a dispărut din peisaj revine în viața ta și te bucuri cu această ocazie, așa că lucrurile vor merge foarte bine în plan sentimental. Primești diverse vești, dar alegi ceea ce este în avantajul tău.

Capricorn

Te consulți cu cei dragi ca să alegeți o sumă pe care o veți cheltui în casă, cu ocazia apropierii Paștelui. Vrei să aduci ceva modern și atractiv în locuință. Ies la suprafață unele lucruri care erau ascunse și vei rezolva o situație.

Vărsător

Poate faci o mică reuniune cu familia, măcar pentru un eveniment care ar putea avea loc în curând, poate o nuntă. Ai parte de reușite cu un proiect de echipă și vor urma multe alte lucruri frumoase.

Pești

Este posibil să faci o investiție în casă înainte de sărbătorile pascale și ai noroc să prinzi multe reduceri. Te asociezi, chiar și temporar, cu câteva persoane pentru a pune bazele unei afaceri, vrei să avansezi în carieră.

ADVERTISEMENT