Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 18 mai 2021. Scorpionul are nevoie de mai mulți bani

18.05.2021 | 07:51
Horoscop Neti Sandu marti 18 mai 2021 Scorpionul are nevoie de mai multi bani
Horoscop Neti Sandu: marți, 1 iunie 2021. Pas extrem de important pentru Tauri Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul pentru marți, 18 mai 2021, anunțând energie pentru unii dintre nativi, care reușesc să ducă la bun sfârșit toate treburile de astăzi. 

Astrologul de la Pro TV anunță, de asemenea, reușite la locul de muncă, mai ales dacă zodiile primesc ajutor suplimentar.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 9 și nativii vor fi răsplătiți pentru eforturile lor. Află care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop Neti Sandu: marți, 18 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Te vei putea baza pe ajutorul unui grup care nu te va lăsa la nevoie și vei rezolva niște lucruri care nu mai pot fi amânate, ca să te ocupi și de alte treburi.

ADVERTISEMENT

Taur

Te vei relansa pe scena socială și multe lucruri se vor schimba în mod pozitiv, pentru că ai resurse interioare, cum ar fi inspirația și creativitatea.

Gemeni

Ai mult de lucru, poate și ceva în particular, sau o colaborare. Vin și câștigurile financiare, pentru că toate activitățile sunt bine plătite.

ADVERTISEMENT

Rac

Ți se oferă șansa de a te reinventa, mai ales că acum ai mai mult curaj și sunt oameni care te pot susține și promova, în același timp, ca să ai succes.

Leu

Te bucuri de revederea unei persoane, care îți poate aduce fericire și o viață nouă, pentru că este cineva pe care te poți baza în momentele dificile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate vrei să încerci ceva nou, să ai un alt job, pentru că ai multe aptitudini și ai cu ce să imprezionezi un anumit public.

Balanță

S-ar putea să rezervi de acum biletele de vacanță pentru această vară, sau atunci când te vei sincroniza cu familia, sau doar cu persoana iubită.

Scorpion

O să faci noi negocieri la locul de muncă și ceri o mărire de salariu, pentru că sunt multe cheltuieli în viața ta și vrei ca recompensa să fie pe măsura efortului depus.

Săgetător

Apar niște colaboratori care te pot ajuta cu un proiect la locul de muncă. Această muncă în echipă te poate propulsa în carieră.

Capricorn

Primești mai mulți bani la salariu, că ai strâns destule ore suplimentare și poate vrei să achiziționezi ceva important pentru casă sau familie, care implică costuri mari.

Vărsător

S-ar putea să ai un nou hobby care să te mențină ocupat în timpul liber și să nu mai simți oboseala, să scapi de stresul acumulat.

Pești

Te ocupi mai mult de casă și de confortul din locuință, pentru că nu ai apucat să faci curat și să scapi de lucrurile e care nu le mai folosești.

ADVERTISEMENT