Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 2 martie 2021. Taurii au o zi foarte încărcată

02.03.2021 | 07:38
Horoscop Neti Sandu marti 2 martie 2021 Taurii au o zi foarte incarcata
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 2 martie 2021, anunță reușite pentru mulți dintre nativi, iar unii vor întâmpina mici dificultăți atunci când au ceva de realizat. 

Astrologul de la Pro TV are previziuni optimiste pentru unele zodii în ceea ce privește situația financiară. Banii se adună în conturile lor, însă ar fi indicat să pună deoparte o anumită sumă.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 2 și nativii trebuie să ceară ajutor dacă există iubire în jurul lor. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: marți, 2 martie 2021

Berbec

Ar trebui să ai un interes față de orice ofertă de lucru, nu se știe de unde apare cea mai bună. Se nunță colaborări pline de beneficii, așa că merită să încerci.

ADVERTISEMENT

Taur

Trebuie să te ocupi de un lucru urgent la locul de muncă, unde ai de făcut eforturi mari, dar și să ai grijă de sănătate, în același timp.

Gemeni

Se anunță o zi relaxantă și, dacă tot nu ai probleme cu banii, poate faci niște cumpărături online, dacă nu vrei să-ți riști sănătatea și să mergi prin magazine.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să afli adevărul în legptură cu o situație care ți-a provocat mai multă suferință și poate că vei ierta persoana respectivă, mai ales dacă nu a greșit cu intenție.

Leu

Poate este nevoie să discuți anumite cu un angajator sau cu șefii ca să poți fi mai productiv la locul de muncă și să nu te suprasoliciți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai multe cheltuieli, dar se anunță și sume mari de bani în conturile tale, așa că nu vei avea parte de lipsuri financiare, poate reușești să faci niște economii.

Balanță

Anumite întrebări pe care ți le pui de ceva timp își găsescc răspunsul. Acum știi ce este de făcut în relația de cuplu sau în cea cu copiii, să vezi ce aspecte trebuie îndreptate.

Scorpion

Încearcă să ai o atitudine tolerantă și să nu o mai critici atât de mult pe persoana iubită, ar putea ieși o ceartă pe care nu ți-o dorești și pe care o vei regreta.

Săgetător

Te întâlnești cu cineva care îți oferă șansa unei colaborări. Poate fi și ceva în plan personal, nu neapărat la locul de muncă, dar care să fie în avantajul tău.

Capricorn

Se adună bani în conturile tale și ar trebui să pui ceva deoparte, ca să fii asigurat în caz că apar situații neprevăzute în viitoru apropiat.

Vărsător

Te sfătuiești cu partenerii de afcaeri înainte de a lua o hotărâre, pentru că trebuie să vă puneți de acord în legătură cu mai multe aspecte.

Pești

Trebuie să rezolvi niște probleme din trecut și o să începi noi proiecte dacă scapi de datorii și de problemele din viața personală.

ADVERTISEMENT